Şimdi Ara

Wildstar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynadım beğendim, dövüş dinamikleri Aura Kingdom u andırdı bana.Eğlenceli ama sıkıcı değil güzel gidiyor oyun.Yinede aylık ücret ödemek için yetersiz gibi sanki.Keşke b2p olsaydı oyun.
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    Aylık ücret yok diye biliyorum ben ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Aylık ücret yok diye biliyorum ben ?!

Oyun P2P. Ama CREDD sistemiyle oyun içi parayı kullanarak aylık süre alabiliyorsunuz
  • C.R.E.D.D diye bir sistem var ödeme olarak. Aylık ödeme yaparak da oynanabiliyor ya da aylık ödeme paketini alıp oyun içinden satan kişilerden de oyun parasıyla oyun süresi alınabiliyor. P2P'den F2P'e dönmüş çoğu oyun gibi yani...

Edit:http://www.wildstar-online.com/en/game/features/business-model/ şu linkte aptala açıklar gibi açıklamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Erener -- 22 Mart 2014; 14:32:07 >
  • Satın alan var mı oyunu...yani pre order yapan?
  • Ben yaptım bakalım inşallah çıkışını güzel bir şekilde gerçekleştirip tutulur da bir süre oyalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deluxe olarak yaptım ben eldan kostümü çok hoşuma gitti .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta test etme şansım oldu oyunu genel olarak gerçekten çok eğlenceli ama yine de pre order için erken olduğunu düşünüyorum en az bir teste daha katıldıktan sonra karar veririm.
  • Cartoonish oyunları sevmeyen biri olarak yine de bu hafta sonu deneme şansı verdim ancak bana fazla hitap etmiyor. Piyasadaki hali hazırdaki oyunlardan farklı bir oyun oynuyomuş gibi hissetmedim açıkcası. Kısacası sevmedim ve almam bu oyunu. Renkler ve zevkler tartışılmaz yine de. Umarım sevenleri için güzel bir oyun olur ve oynayanlar zevk alır.
  • Bende düşünüyorum almayı ama 2 ay sonra çıkması daha da fazla düşündürüyor :)
  • Peki beta keylerı nezaman veriliyor?Her perşembe yada cuma günlerimi?Bir türlü alamadım key.Şimdiden tesekkürler.
  • Genelde çarşambadan başlıyor beta keyler ve hafta sonları için sadece...ki her hafta değil iki hafta da bir...yani bu haftasonu yok.Pre order yapanlar bütün hafta sonu betalarını oynayabilecek.
  • beta key dağıtan bir yer varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

Deluxe olarak yaptım ben eldan kostümü çok hoşuma gitti .d

play store dan STANDART versiyon aldım
    indirim koduyla 120ye almış oldum.
    verilen kodu girdim kredi kartı bilgileri istedi ama sanırım o aylık ödeme ile oyun süresi satın almak içindi orayı pas geçtim
    şu an billing'e tıkladığımda
    standart olarak görünüyor sorun varmıdır?
  • Arkadaşlar oyunu bir yanım al diyor öteki yanım şu soruyu soruyor malum 120 tl verip alıcaz oyunu her ay 15dolar aylık para ödemek yerine oyun içi parayla kasıp aylık almak daha cazip fakat oyun içi para kolay mı zor mu kasılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promisses

Arkadaşlar oyunu bir yanım al diyor öteki yanım şu soruyu soruyor malum 120 tl verip alıcaz oyunu her ay 15dolar aylık para ödemek yerine oyun içi parayla kasıp aylık almak daha cazip fakat oyun içi para kolay mı zor mu kasılıyor?

Yani oyun içi para kasma kolay mı zor mu demek biraz garip bir soru gibime geldi açıkçası... Çünkü daha oyun çıkmadı ve belirli bir ekonomi düzeni yok. Ama genel olarak mmo tarzı oyunlarda crafting ile sağlam paralar kazanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pre order yapanlara bu hafta sonu bonus bir beta daha çıktı...elvel sınırı 20 olmuş
    ----------------
    Starting tomorrow, Friday 3/28 at 7:00am PDT, the servers will be live and the party ain’t stopping until Sunday night! Also, the level 17 cap is gone and is now being replaced with a level 20 cap. My quick math skills tell me that’s an extra 3 levels! This bonus weekend is a way to get more testing time for us, awesome, as well as more game time for all of you who have Pre-ordered, double awesome
  • Bu arada oyunu alırım gerçekten oynarım diyenler yani ciddi düşünenler için bir guild tavsiyesi.Tecrübeli bir guild coexist bu oyunu da oynamaya karar verdi.Exile tarafında .
    Guilde başvuruyu aşağıda sitesinden yapabilirsiniz. (başvuru formunda referans isteniyor adımı yazabilirsiniz :guild forumundaki ismim ve genelde oyundaki adım dedekorkut)
    http://www.guildcoexist.com/home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 28 Mart 2014; 9:45:15 >
  • Ne zaman şehir dışında olsam beta haftasonu oluyor :) Bana inatmı yapıyorlar anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.