Şimdi Ara

Wildstar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bu haftasonu için geçerli olacak beta anahtarı var. Özel mesaj olarak, DevSpeak'te mizahi sunumuyla tanıtım yapan geliştiricinin adını ilk yollayan kişi anahtarı alır.

Esasında biraz araştırırsanız eminim siz de giveaway'e denk gelirsiniz ama... Takip edememiş ama oyunu da heyecanla bekleyen birisine verebilirim.

-> Anahtar gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insomniatic -- 27 Şubat 2014; 17:19:55 >
  • Bende çok denemek istiyorum oyunu hiç gelmedi bana :( yazık bana :( Elinde yeni betalara key olupta hibe etmek isteyen varsa talibim ^^
  • güzel olmuş bencede giweaway twich üzerinden 1 2 kere yakaldım :)
  • Hafta sonu için acc veya key verebilcek varmı beyler oyunu indirip oynamak istiyorum.
  • o şekilde bulman zor....stress test yapılabilir belki haftaya yine.Onlarda daha çok şans var.
  • H.sonu oynadımda... hımm olmamış..olmuş ama olmamış.. ısınamadım. Çok fazla oyunla çok fazla benzerlik içeriyo oyun. WOW,SWTOR,Allods online karışımı bişi olmuş... O çok ilginç diye bahsedilen path lerden explorer ve settler ı denedim.. Ne eğlenceli nede firmanın övdüğü kadar etkileyici.. Oyun kaliteli baya emek harcanmış belli. Ama dediğim gibi çok bilindik tahmin edilebilir ve kendini övdüğü kadar etkileyici değil. Tabi bu benim kişisel görüşüm. Birde oyunda o kadar canlı ve yoğun renkler kullanmasalarmış bazı bölgelerde keşke. Resmen gözlere eziyet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssunder

H.sonu oynadımda... hımm olmamış..olmuş ama olmamış.. ısınamadım. Çok fazla oyunla çok fazla benzerlik içeriyo oyun. WOW,SWTOR,Allods online karışımı bişi olmuş... O çok ilginç diye bahsedilen path lerden explorer ve settler ı denedim.. Ne eğlenceli nede firmanın övdüğü kadar etkileyici.. Oyun kaliteli baya emek harcanmış belli. Ama dediğim gibi çok bilindik tahmin edilebilir ve kendini övdüğü kadar etkileyici değil. Tabi bu benim kişisel görüşüm. Birde oyunda o kadar canlı ve yoğun renkler kullanmasalarmış bazı bölgelerde keşke. Resmen gözlere eziyet..

Hmm allods ve swtordan örnek vermek yanlış bence çünkü ikiside wow özentisi.wow ve gw2 veya tera daha yakın duruyor. Ayrıca oyun bunların iyi yönlerini alıp daha kaliteli bir şekilde önümüze koyuyor.renk konusunda hemfikiriz.fakat daha 3 5 level oynayarak oyun içeriği hakkında iyi ya da kötü yorum yapmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum.path kısmına gelecek olursak daha 4 5 leveldeki pathin ne yararı olacak?ileride pathlerden gelecek olan skiller var.yani daha birçoğumuz housing ve warplotları görmedi ya da dungeonları... Kısacası gördüğümüz şeyler hakkında yorum yaparsak daha yerinde olacağı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

quote:

Orijinalden alıntı: ssunder

H.sonu oynadımda... hımm olmamış..olmuş ama olmamış.. ısınamadım. Çok fazla oyunla çok fazla benzerlik içeriyo oyun. WOW,SWTOR,Allods online karışımı bişi olmuş... O çok ilginç diye bahsedilen path lerden explorer ve settler ı denedim.. Ne eğlenceli nede firmanın övdüğü kadar etkileyici.. Oyun kaliteli baya emek harcanmış belli. Ama dediğim gibi çok bilindik tahmin edilebilir ve kendini övdüğü kadar etkileyici değil. Tabi bu benim kişisel görüşüm. Birde oyunda o kadar canlı ve yoğun renkler kullanmasalarmış bazı bölgelerde keşke. Resmen gözlere eziyet..

Hmm allods ve swtordan örnek vermek yanlış bence çünkü ikiside wow özentisi.wow ve gw2 veya tera daha yakın duruyor. Ayrıca oyun bunların iyi yönlerini alıp daha kaliteli bir şekilde önümüze koyuyor.renk konusunda hemfikiriz.fakat daha 3 5 level oynayarak oyun içeriği hakkında iyi ya da kötü yorum yapmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum.path kısmına gelecek olursak daha 4 5 leveldeki pathin ne yararı olacak?ileride pathlerden gelecek olan skiller var.yani daha birçoğumuz housing ve warplotları görmedi ya da dungeonları... Kısacası gördüğümüz şeyler hakkında yorum yaparsak daha yerinde olacağı düşünüyorum.

25 level oynadım hakkını vererek..Hem ileride çıkacak content e zaten lafım yok. bilmiyoruz. Oyun birçok oyunun iyi yönlerini barındırabilir. Ama benim gözümde oyunun kendi karakteri yok. Benim için fazla cartoonish,fazla yoğun renkli ve kimliksiz.. Sadece beklediğim/aradığım şeyi bulamadım.Gene söylüyorum bunlar şahsi fikirlerim...

• Arkadaşlar, oyunun 7 Mart günü başlayan bir haftasonu betası daha olacak. Keyleri bu sefer Alienware Arena dağıtacakmış, yaklaşık bir yarım saat sonra. Detaylı bilgi oyunun Türkiye Fan sitesinde mevcut:http://wildstar-tr.com/yeni-wildstar-haftasonu-betasi-ve-yeni-haftasonu-beta-keyleri/
  • bide siteye uye olabilsem :))
  • ben üye oldum ama ülke ayrımı yapıyor sanki ya da hata veriyor... Twitterda aussia diye soran birine : Keys aren't locked by Region, so you can use a key from a NA or EU giveaway. ;) yazdılar
    9000 key veriliyor
  • site çöktü :)
  • Beta sadece 3 gün mü sürücek? Kapandıktan sonra tekrar açılıcak mı?Bide ödeme sistemi belli oldu mu?
  • Beta haftasonuna özel olduğundan evet, Cuma açılıp Pazartesi kapanacak. Oyun çıkana kadar bu haftasonu betası etkinlikleri tekrarlanacak. Ödeme sistemi zaten belliydi, ilk olarak satın alıyorsunuz ve yanında 30 günlük süre geliyor. Daha sonra isterseniz aylık ödeme yaparak devam ediyorsunuz (World of Warcraft gibi) ya da oyun içinden oyunun kendi para birimiyle 30 günlük süre satın alabiliyorsunuz (Eve Online'ın PLEX sistemi gibi)

@Watashi wa L des.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HomelessAvatar -- 4 Mart 2014; 21:18:12 >
  • 3000 civarı key kalmış genşler fırsatı kaçırmayın :)
    http://eu.alienwarearena.com/giveaways/wildstar-closed-beta-weekend-key-giveaway
  • Kayıt oldum saol
  • Bu hafta yokmu beta oynayan?
  • arkadaslar oyun sadece haftasonlarımı aktif ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozkaya

arkadaslar oyun sadece haftasonlarımı aktif ?

Normal beta keyleri Pazartesi hariç her gün aktif. Pazartesi bakım / bildirim günü.
  • Normal beta olan pek yok genelde haftasonu betalarına katılıyor çoğu kişi diye düşünüyorum....
    Bir donanım haber guildi oluşturaydık iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.