Şimdi Ara

Wildstar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stalker gw2 deki thief olma yolunda emin adımlarla ilerliyo bence. Full sürümde nerf gelir düşüncesindeyim

Ayrıca optimizasyon sorunu halledilmeden oyunu almayı düşünmüyorum
  • Zierox kullanıcısına yanıt
    Şu on yıl içinde herhangi bir MMORPG oynadıysanız farklı bir tat sunmayacak oyun, WoW un yaptığı gibi bir çok oyunun iyi yönünü alıp, bir potada güzelce eritmişler. Eğer bu tarz oynanış sıkmadıysa tavsiye ederim, özellikle oyun sonu içeriği bakımından doyurucu olacak gibi 20 ve 40 kişilik raidleriyle. Savaşa alanı dizayn etmek var Warplot adı altında ve klasik battle ground sistemi var, ilerleyen haritalar ortak olduğu için world pvp konusunda da aktif olacak gibi. (en azından başlarda) Arena konusunda bilgim yok. Uzun zamandır oyun sonu üzerine yoğunlaştığını söylerek çıkan ilk oyun, bu yöne iyice ağırlık vereceklerini düşünüyorum ben.

Şu aralar bazı bağlantı problemleri var (cumadan sonra patch yapmak isteyenlerin büyük bir kısmı yapamadı mesela) ve optimizasyonla ilgili sıkıntılar var. Onun dışında görevler biraz yavan, gene arkadaşımızın dediği gibi yakın zamanda GW2 veya Secret World oynadıysanız çok tek düze ve sıkıncı gelebilir görevlerin büyük bir kısmı. O yüzden tek başına oynanmaması gerek bir oyun bence seviye atlama ksımında bile.

• Heralde bi bana görevler hoş geldi Knight Online ve Silkroad Onlinedeki görevleri yaptigim için bana bambaşka bi deneyim yaşattı bu görevler.Görevi yapması bi kere kolay olmuyo bi yandan çevreden patliyan şeyler chalengeler bide konumu iyi ayarlamayınca yanindaki moblarda saldırıyo bi anda havadaki bi kuşda olaya dahil olup herşeyi berbat edebiliyo görevler zorlasiyo aslinda oyun zor surekli hareket halindesin karakterinin özelliklerini iyi bilmek lazım .
    Bide oyuna başliyacaklar yada başlayıp silmiş olanlara bişey diycem oyunun ilk levelleri gerçekden çok sıkıcı sakın buna aldanmayın 20dk oynayıp oyunu silen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

beyler nasıl sistem istiyor fazlamı benim sistem rezalet 2 gb ram 1 gb ekran kartı amd x64 işlemci

En az 4gb ram ve 4.cekirdekli işlemci lazım ekran kartı 650 ti veya 7770 lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta key elde etme sansimiz var mi hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şu on yıl içinde herhangi bir MMORPG oynadıysanız farklı bir tat sunmayacak oyun, WoW un yaptığı gibi bir çok oyunun iyi yönünü alıp, bir potada güzelce eritmişler. Eğer bu tarz oynanış sıkmadıysa tavsiye ederim, özellikle oyun sonu içeriği bakımından doyurucu olacak gibi 20 ve 40 kişilik raidleriyle. Savaşa alanı dizayn etmek var Warplot adı altında ve klasik battle ground sistemi var, ilerleyen haritalar ortak olduğu için world pvp konusunda da aktif olacak gibi. (en azından başlarda) Arena konusunda bilgim yok. Uzun zamandır oyun sonu üzerine yoğunlaştığını söylerek çıkan ilk oyun, bu yöne iyice ağırlık vereceklerini düşünüyorum ben.

Şu aralar bazı bağlantı problemleri var (cumadan sonra patch yapmak isteyenlerin büyük bir kısmı yapamadı mesela) ve optimizasyonla ilgili sıkıntılar var. Onun dışında görevler biraz yavan, gene arkadaşımızın dediği gibi yakın zamanda GW2 veya Secret World oynadıysanız çok tek düze ve sıkıncı gelebilir görevlerin büyük bir kısmı. O yüzden tek başına oynanmaması gerek bir oyun bence seviye atlama ksımında bile.

Bahsettiğiniz oyunlarda seçilen path'e göre farklı path görevleri varmıydı mesela? Ya da housing sistemi bu kadar ayrıntılı olan hangisiydi....Ya da bunların hepsini birleştirebilen kaç oyun vardır? Tabi daha oyun sonu içeriğini tam bilmiyoruz sadece raid yada arenalardan ibaret değil ticaretten günlük görevlere kadar değişik unsurları d avar endgame'in.
    Verdiğiniz cevaplarda çok oyun ismi olursa oyun sıradandır az oyun varsa iyi bir oyun olacaktır.
    Ama şu da var ki oyun erken çıkıyor biraz.... daha beklemesi gerekiyor buglar optimizasyon vs.den dolayı.

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Pathler diğer oyunlarda bulunun "class questlerin" gelişmiş hali, ekstradan görevler bizi oylamak, eğlendirmek için. İstediğimiz sınıfa değişik pathler seçerek güzel bir kombinasyon atmışlar ortaya zorunlu class questler yerine, ayrıca adventurelar ile iyice gelişiyor ilerledikçe. Class questler Everquest 1 den beri var ortamlarda yakın zamanda Guild Wars 2 benzer bir çalışma yaptı ama çok daha sığ bir biçimde.

Housingde her oyunda olmasa da yaygın, ilk günden gelmese de Rift'e eklediler detaylıca, Lotro daki de iyiydi genel olarak hem ev hem de guild döşeme bakımından. UO nun veya Starwars Galaxies in eline zor su dökerler biraz tabi. Wildstar da bir kaç adım öteye taşımış durumdalar ve seçeneklerimiz oldukça geniş. Umarım guildler içinde ayrı bir binaya sahip olabiliriz.

Dediğim gibi, şu on yıl içinde herhangi bir MMORPG oynadıysanız farklı bir tat sunmayacak oyun, evde hissedecek oynayanlar. Bunu kötü bir şey olarak söylemiyorum, şahsen aradığım özelliklerin çoğunu barındırıyor şu an (housing, büyük raidler, gezip tozacak gizemli bir dünya) Yapımcılar Amerika'yı yeniden keşfetmektense bence en mantıklı işi yapıyorlar, fantaziye kaçmadan ortamdaki oyunların özelliklerini alıp, en iyi şekilde geliştiriyorlar. WoW bunu yaparak şu an ki yerine geldi, gereken özeni gösterirlerse çok iyi yerlere gelebilirler. Daha bir "hardcore" kesme hitap edecek oyunu ileriye taşıyacak olanlar biraz onlar. "Casual" diye hitap edilen kısım bir-iki sonra kaçıyor genellikle son senelerde.

Buglar olacak, kaçış yok. Oyuna engel olmasın yeter başlarda. Şu bağlantı problemleri ve optimizasyona yüklenmeleri lazım bence çıkana kadar, bu beta oynadığım en sorunlu betaydı bu ikisi açısından önceki haftalardakilere göre.

• Bu arkadaşların sorun çözme kapasitesi çok kısıtlı.3. betayı da yok connection closed yok account hatasıyla kaçırdım.Port açmama firewall, repair, antivir kapatmama vpn denememe hatta korumasız başka bi pcde denememe rağmen yine de bağlanamadı.

Adamlar 1 hafta önce sorun halloldu diye topic kilitliyorlar aynı sorun bi sonraki beta tekrar ortaya çıkıyor.
    https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/forum/101-player-to-player-tech-help/page-2?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 29 Nisan 2014; 12:05:48 >

• byrd kullanıcısına yanıt
    Başka bir keyle deneyin ncsoft accountunuz eu ise eu na ise na keyi kullanmanız gerekiyor.Clienttanda keyiniz hangi regiona ait olursa olsun na regionunu seçmeniz gerekiyor.Sizin aldığınız hatayı alan bazı kişiler pre order edince oyunu gelen keyle oyuna girebilmişler başka bir keyle denediniz mi oyuna girmeyi ?
  • Geçen pazar bir yarım saat denedim ama arayüz olmamış sanki :-\ Herşey karman çorman, yazılar ufacık... Belki ayarları vardır ama pek kurcalamadım. Sonuçta bana başta güzel bir arayüz sunmalı ki ben de ona göre oyun üzerine uğraşmaya değer mi değmez mi karar vereyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kelberTh keyi curse'den aldım zaten TR'den girdiğimi anlayıp yalnız Eu verdi.
    Launcherdan da Nort america seçiliydi.
  • EU için beta keyini şu an aldım ve oyunu indirmeye başladım, oynamaya başlamadan önce oyunla ilgili bilgi verebilecek arkadaş varsa pm den beni bilgilendirir mi lütfen, hatta oyun içinde oynamamız bile mümkündür.
  • Beta keyler aşağıdaki linkten alınabilir http://www.pixeldynamo.com/features/2014/04/29/8544/free-keys-for-the-wildstar-beta-weekend/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 29 Nisan 2014; 18:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ilonsahiden teşekkürler. yeni bir keyle yeni bi hesap açıp 2 mayısı bekleyeyim bakalım.
  • şahsen swtor gibi bir oyun varken ikinci bir uzay tarzı mmoya baslamak istemiyorum üstelik çok anime yani cocuksu geldi nebileyim.
  • 3-4 sene sonra yeni yeni çıkış tarihi açıklanıyor valla bravo
  • elimde bu haftasonu için eu beta key var isteyene vereceğim
  • benim key NA çıktı ya
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.