Şimdi Ara

Wildstar (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EU key alabileceğiniz sitelerin listesi
    http://wildstar-tr.com/wildstar-haftasonu-beta-keyleri-2-mayis/
  • oyun sardı herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

oyun sardı herkese tavsiye ederim

Open beta mı su an ? Kac Gb acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Mayıs 2014; 20:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

oyun sardı herkese tavsiye ederim

Open beta mı su an ? Kac Gb acaba

open beta bile degil, sadece haftasonları 2 günlük acıyolar :D

oyun klasörü 16.3 gb

özellikle skillsetlerii cok sevdim
  • Bu son haftasonu betası .......ama bir nevi open beta herkese key dağıtılıyor çünkü.....
  • oyunun pvp pk yada açık harita varsa bu konularda bilgi verebilecek kişi var mı?
  • Karşı ırkla ortak haritalar var orada open pvp yapabiliyorsun. Nexus serverında oynuyoruz şuan Coexist guildi olarak.
  • Oyunu daha az önce Ttnetten(Playstore) aldım. deluxe edition olarak 20 tl indirim çekiyle 130 liraya denk geldi. Umarım aldığıma değer. Değecek gibi duruyor. Guild warsta pişman olmadım bunda da olmam gibi geliyor. Guild warsta çok yalnız kaldım maalesef, burda başlayacak olanlar serverlarını yazsa da burda da yalnız kalmasam. Bu hafta sonu ilk defa girip deneyeceğim bakalım. Kars'ın bilmem ne köyünde oyunsuz hayat geçmiyor Herkese iyi oyunlar şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroforce

Oyunu daha az önce Ttnetten(Playstore) aldım. deluxe edition olarak 20 tl indirim çekiyle 130 liraya denk geldi. Umarım aldığıma değer. Değecek gibi duruyor. Guild warsta pişman olmadım bunda da olmam gibi geliyor. Guild warsta çok yalnız kaldım maalesef, burda başlayacak olanlar serverlarını yazsa da burda da yalnız kalmasam. Bu hafta sonu ilk defa girip deneyeceğim bakalım. Kars'ın bilmem ne köyünde oyunsuz hayat geçmiyor Herkese iyi oyunlar şimdiden.

elçiye zeval olmaz deyip WİLDSTAR la ilgili bir çağrıyı paylaşayım
    --------------
    Pazartesi günü (5 mayıs yani bugün )saat 21:00'de guildimize ve oyunla (wildstar) ilgilenen herkese acık (1 akşam için ts şifresi kaldırılacak) bir guild toplantısı yapılacak.

Tüm guild üyelerimizi ve çevrenizde, oyunla ilgilenen ya da başka platformlarda konu ile ilgili irtibat kurabildiğiniz herkesi bekliyoruz.

Özellikle sınıf dağılımları hakkında konuşarak raid kadromuzu oluşturmaya çalışacağımızdan, guild üyemiz olarak katılımınız önemlidir. Ayrıca tüm katılımcılar için oyunla ilgili beta izlenimlerimizi de paylaşacağız.

Görüşmek üzere!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 5 Mayıs 2014; 19:49:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

Oyunu daha az önce Ttnetten(Playstore) aldım. deluxe edition olarak 20 tl indirim çekiyle 130 liraya denk geldi. Umarım aldığıma değer. Değecek gibi duruyor. Guild warsta pişman olmadım bunda da olmam gibi geliyor. Guild warsta çok yalnız kaldım maalesef, burda başlayacak olanlar serverlarını yazsa da burda da yalnız kalmasam. Bu hafta sonu ilk defa girip deneyeceğim bakalım. Kars'ın bilmem ne köyünde oyunsuz hayat geçmiyor Herkese iyi oyunlar şimdiden.

--------------
    Pazartesi günü (5 mayıs yani bugün )saat 21:00'de guildimize ve oyunla (wildstar) ilgilenen herkese acık (1 akşam için ts şifresi kaldırılacak) bir guild toplantısı yapılacak.

Tüm guild üyelerimizi ve çevrenizde, oyunla ilgilenen ya da başka platformlarda konu ile ilgili irtibat kurabildiğiniz herkesi bekliyoruz.

Özellikle sınıf dağılımları hakkında konuşarak raid kadromuzu oluşturmaya çalışacağımızdan, guild üyemiz olarak katılımınız önemlidir. Ayrıca tüm katılımcılar için oyunla ilgili beta izlenimlerimizi de paylaşacağız.

Görüşmek üzere!

Hocam hangi guild bu isim falan göremedim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

--------------

Görüşmek üzere!

Hocam hangi guild bu isim falan göremedim?

pardon :)
    coexist guildihttp://www.guildcoexist.com/

TS hesap bilgileri anasayfa sağ tarafta yazıyor yinede yazayım
    TEAMSPEAK
    coexist.teamspeak3.com:4576

• Toplantı başlamak üzeredir. Wildstar oynamak isteyen bütün Türk oyuncuları toplantımıza bekliyoruz.

"Pazartesi günü (5 mayıs yani bugün )saat 21:00'de guildimize ve oyunla (wildstar) ilgilenen herkese acık (1 akşam için ts şifresi kaldırılacak) bir guild toplantısı yapılacak.

Görüşmek üzere!

TS hesap bilgileri anasayfa sağ tarafta yazıyor yinede yazayım
    TEAMSPEAK
    coexist.teamspeak3.com:4576 "

• yaklasık 60 kişi katılımla toplantı devam ediyor
  • 8-18 Mayıs arası open beta var arkadaşlar. Key dağıtma sayfası açacaklarmış olmayanlar için, daha önce herhangi bir betaya katıldıysanız direkt girebiliyorsunuz.

http://www.wildstar-online.com/en/news/open-beta-is-coming-may-8/
  • Bugün 17:00 itibari ile başlıyor açık beta.
  • Open beta için de key almamız gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa oyunu demek istiyorum da...

Kusura bakmayın gözler yorgun olunca okuyamadım geçmiş yazıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 8 Mayıs 2014; 15:57:47 >
  • Şuanda indiriyorum betayı 10 gün az değil baya iyi denemiş olurum beğenirsem alırım.
  • Key isteyenler buradan alabilir.

http://www.wildstar-online.com/en/openbeta/

Şu an açık serverlar.
  • yoksa siz hala wildstarı denemeyenlerdenmisiniz :)

tıklayın o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 8 Mayıs 2014; 18:20:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.