Şimdi Ara

Wildstar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna girdim, karakter de yarattım ama Loading ekranında takılıyor bir türlü başlayamadım oyuna.

Edit: Karakterlerin detayları falan enfes görünüyor. Bir WoW oyuncusu olarak çok imrendim. Grafikler falan WoW'un olması gerektiği gibi. Biraz daha cartoon tadında ama yeni nesil olduğunu belli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 25 Nisan 2014; 18:58:34 >
  • her şey güzel ama optimizasyon yerlerde
  • beyler nasıl sistem istiyor fazlamı benim sistem rezalet 2 gb ram 1 gb ekran kartı amd x64 işlemci
  • Bu fps sorunun çözümü varmı?
  • Ayın 27'sine kadar beta keyi kazandım. Net şu aralar hızlı olmadığından indiremicem. Elimdede tutmanın bir manası yok. İlk gören alır artık.

EU : KCTR-T4D9-RKRY-3XVP-2XWQ
    US : 36JE-SHBD-M852-JTRY-7RT7
  • FPS için ayarları düşürmekten başka bir çözüm yok şimdilik optimizasyon üzerinde çalıştıklarını söylemişleri tek çare onu beklemek
  • Arkadaşlar oyunu aldım yüklemeye çalışıyorum fakat bi süre 190kb de indirip arada 0 oluyor sonrada failed diyor bitürlü çözemedim bikaç yöntem buldm nette sonuç yok yardımcı olabilicek birisi varmı ?
  • Ofbeat O kullanıcısına yanıt
    Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bende de aynısı olmuştu, böyle düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bende de aynısı olmuştu, böyle düzeldi.

Arkadaş indirememiş ki kurup çalıştırsın... Antivirüs yada filtre vs programlarını kapatıp indirmeyi denedin mi?
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    İndirirken bazı klasörler oluşturuyor, Vista ve üzeri sistemlerde bu klasörleri oluşturması için yönetici izni isteyebilir.
    Ama genel bir problem galiba, patch yapmayanlarda yaşıyor bunu hafta içi, serverlar çöktü büyük olasılıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İndirirken bazı klasörler oluşturuyor, Vista ve üzeri sistemlerde bu klasörleri oluşturması için yönetici izni isteyebilir.
    Ama genel bir problem galiba, patch yapmayanlarda yaşıyor bunu hafta içi, serverlar çöktü büyük olasılıkla.

oyun hakkinda ne dusunuyorsunuz acaba endgame icerikleri filan nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Ayın 27'sine kadar beta keyi kazandım. Net şu aralar hızlı olmadığından indiremicem. Elimdede tutmanın bir manası yok. İlk gören alır artık.

EU keyi kullandım , teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Ayın 27'sine kadar beta keyi kazandım. Net şu aralar hızlı olmadığından indiremicem. Elimdede tutmanın bir manası yok. İlk gören alır artık.

EU keyi kullandım , teşekkür ederim.

Hayırlı olsun ^^
  • beta weekend' e girmeye çalışıyorum fakat
    quote:

network error:connection closed
    206.127. 148.197

yazıyor. bi çözüm önerisi sunabilecek var mı?
  • Oyun gayet iyi bence. Ben daha tecrübe etmedim ama dungeon ve raidler gerçekten zormuş. Çoğu kişi memnun zor olmasından. Free2play olursa bi ara başlarım bende ama WoW'dan başka oyuna para vermek istemiyorum aylık.
  • Şu betada 20 olup ilk dungeonlardan birini yapan bu oyunu direk alır ben size söyliyim.

Oyunda beni sıkan sadece 2 sorun var optimizasyon ve questing.

Tavsiye edilen sistemle amd x4 965 4.0 ghz ve hd5830la 25-30 fps alıyorum 5 kişilik dungeonlarda spellerin havada uçuştuğu yerlerde onlarca kırmızı şekillerin olduğu yerde beklediğimden de iyi aslında fps wildstar için toplamayı düşünüyodum ama bu fps benim için yeterli oyun çıktıktan sonrada zaten optimizasyon devam edicektir daha da çıkmasını bekliyorum.

questing gerçekten sıkıcı bi önce oynadığım oyunun gw2 olmasına bağlıyorum bunu aslında standart questing var ama gw2den sonra sıkıcı geliyor tabi.

İlk 10 level çok kolay pek bir şey anlayamıyorsunuz 10 levelda normal dünyadaki sıkıcı dediğim questlerden çok zorlayanları oluyor ve asıl oynadığınız karakteri 10-15 levelda anca anlayabilirsiniz.

Dungeonlar çok zevkli zorluk derecesi mükemmel beni direk bağladı oyun kendisine combat sistemine zorluğu inanılmaz zevkli ve gruptaki 5 kişininde bir şeyler kattığını görebiliyorsunuz.

Heallerlık bambaşka birşey olmuş oyunda yeşil telegraph olarak atıyorsunuz healları ve atıcağınız tankta sürekli yerdeki kırmızı telegraphları dodgelamaya çalışıyor.

Oyunda end game content çok fazla hiç bir oyun bu kadar contente sahip olarak oyunu çıkarmamıştır bu 20 man raidleri hemen 50 olduktan sonra bitiremicez 2-3 hafta full veteran dungeonları dönüp raid için gerekli gearları almak gerekicek.

20 man raidi bitiren bir guild üyesi(zybak youtubeda baya bir videosu var wildstarla ilgili ) 40 man raidlerin 3-4 aya kimsenin kesemiceğini söylemişti.

Geçen haftalarda da paxda carbine her ay yeni bir contentin ekleniceğini önümüzdeki gelecek 4 ayın contentininde hazır olduğunu söylemişti.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorusu olan varsa pm atabilir bildğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

• Pm değil açık sorsun herkes böylece oyunu tanımış olur insanlar....
    Bu arada ben single takılarak 23 lvl spellslinger yaptım 20 ve 17 birkaç char daha var...
    TS vs birşey olmadan dungeon olmuyor
    (i5 GT330lu ekran kartlı )benim makina düşük kalıyor oyun için :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Pm değil açık sorsun herkes böylece oyunu tanımış olur insanlar....
    Bu arada ben single takılarak 23 lvl spellslinger yaptım 20 ve 17 birkaç char daha var...
    TS vs birşey olmadan dungeon olmuyor
    (i5 GT330lu ekran kartlı )benim makina düşük kalıyor oyun için :(

Spellslinger sanada diğerlerine göre daha güçsüz gelmedimi? 14lwlim pvpde pek bişey yapamıyo ama gerçekden zevkli.
  • Pvp yapmadım ama son güncellemeyle questlerde oldukça kolay hale gelmiş. Öncesinde stalker vardı o çok güçlüydü son güncellemede onun gücü biraz azalmış... Geri giderken ateş edebilmesini ve güçlü heal özelliklerini avantaj olarak kullanmak lazım pvp de ... bence.
  • Arkadaşlar beta keyi olan varsa önümüzde ki hafta oyunu denemek istiyorum wow dan sonra tek bu mmorpg beni doyuracak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.