Şimdi Ara

Wildstar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baxanabi

çok ilginç bi forum burası beş para etmez oyunlar hakkında 20-30 sayfa konusulmuş boyle kaliteli bi oyun için 2 sayfa anca konusulmuş enteresan

Muhtemelen 2014'ün en çok ses getiren oyunlarından birisi olacak. Ama özellikle ilgi bizde düşük. Yoksa yabancı kaynaklı oyun siteleri çok fazla yer veriyor. Moba olmadığı için olsa gerek

Eklemeden geçmeyeyim. Key sahibi olup oynamak istemeyen, ekstra key sahibi olup uzun zamandır elini oyuna atmayı bekleyen birisini sevindirmek isteyenler için mesaj kutum açık. Bayağı bayağı açık.

• Sonu GW2 veya Tera gibi olmasında...
  • _Beramus_ kullanıcısına yanıt
    Seni bilmiyorum ama ,insanlar memnun gw2'den.

Wildstar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Sonu GW2 veya Tera gibi olmasında...

valla bu oyunda dungeonlar cok zor olacak diyorlar ve max levele ulasınca yapacak baya şey bulabiliyormuşsun o dediğin oyunları oynadım ve max lvle ulasınca 1 gün bile oynamadım.ben baya umutluyum bu oyundan bekleyip görecez artık
  • Elbette gw2 ve tera mmorpg dünyasını bir adım öteye taşıdıkları için (aynı wow çıktığı zaman gibi) fanları oldukça çok olacak çünkü onların muadili bir oyun yok piyasada. Wildstar çıkana kadar tabi... Ama gw2'den kaçıp teraya gelen bir ton oyuncu olduğunu bizzat gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insomniatic

quote:

çok ilginç bi forum burası beş para etmez oyunlar hakkında 20-30 sayfa konusulmuş boyle kaliteli bi oyun için 2 sayfa anca konusulmuş enteresan

Muhtemelen 2014'ün en çok ses getiren oyunlarından birisi olacak. Ama özellikle ilgi bizde düşük. Yoksa yabancı kaynaklı oyun siteleri çok fazla yer veriyor. Moba olmadığı için olsa gerek

Eklemeden geçmeyeyim. Key sahibi olup oynamak istemeyen, ekstra key sahibi olup uzun zamandır elini oyuna atmayı bekleyen birisini sevindirmek isteyenler için mesaj kutum açık. Bayağı bayağı açık.

Diğer Oyunlar bölümü eski popülerliğini kaybettiği için çok fazla yorum yok bana sorarsanız. Olan kişiler de P2P oyunlara sıcak bakmıyorlar. Bir de dediğiniz gibi eski MMO oyuncularının çoğu bir moba oyununda kendilerine yer buldu. O yüzden MMO'lar da eskisi kadar ilgi görmüyor Türk forumlarında.

Ben Elder Scrolls Online için heyecanlanmayı oyunu konsollara duyurduklarında bırakmıştım. Betadan gelen yorumlardan sonra da zaten patlayacak bir oyun olduğu ortaya çıktı. 2014 Wildstar'ın yılı olacak yani bence. Betada gördüğüm kadarıyla oyunun pek ters bir yanı yok. Betada karakter kasmayı sevmediğimden çok fazla oynayamadım ama Battlegroundları gördüm en azından.

• o betayı bide biz deneyebilseydik kac zamandır hergun bakıyorum maile gelen bişey yok
  • Since Winter Beta began in December, we've been sending out beta invites weekly. Check your inbox at the beginning of each week!
  • Keyi olup oynayamayacak varsa 1 aylik boslugum var degerlendirebilirim

Edit: Cidden bir key alip oynamayi dusundum, o fiyatlar ne oyle En ucuz 65€ friend invite. Neyse oyunun cikmasina az kaldi birkac ay sabrederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 8 Ocak 2014; 0:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fazladan key vardı bir arkadaş için denedim ama kullanılmış diye hata vermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Keyi olup oynayamayacak varsa 1 aylik boslugum var degerlendirebilirim

Edit: Cidden bir key alip oynamayi dusundum, o fiyatlar ne oyle En ucuz 65€ friend invite. Neyse oyunun cikmasina az kaldi birkac ay sabrederiz

nerde satıyorlar keyi link verebilirmisin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Keyi olup oynayamayacak varsa 1 aylik boslugum var degerlendirebilirim

nerde satıyorlar keyi link verebilirmisin?

Yabanci forumlarda satiyorlar. Suan link verme imkanim yok arastirabilirsiniz :)

• Yaw banada bı key gonderın sevabına akadas kac aydır beklıyoruz hala beta key gelmedı delı olcam
  • Çok hevesli insan gördüm burada ama şöyle bir yorum yapıyım mmorpg dünyasına hiç bir katkısı olmayacak bir oyun wow gibi ama sci-fi düşünün ortamın özeti bu. Fanboyluğun alemi yok sonuçta. Tekrar söylüyorum B2p yada f2p e dönmezse fazla uzun dayanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bond06

Çok hevesli insan gördüm burada ama şöyle bir yorum yapıyım mmorpg dünyasına hiç bir katkısı olmayacak bir oyun wow gibi ama sci-fi düşünün ortamın özeti bu. Fanboyluğun alemi yok sonuçta. Tekrar söylüyorum B2p yada f2p e dönmezse fazla uzun dayanmaz.

Oyunda pvp seslendirmlere skill sistemi effectler dünyası herşey muhteşem stream izlerken wowun wotlk döneminde aldığımdan daha fazla zevk aldım.He wowun öldürürmü dersen sanmıyorum zaten warcraft dünyasının loresi yeter genede wildstar kendi büyük kitlesini çekecek buda aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bond06

Çok hevesli insan gördüm burada ama şöyle bir yorum yapıyım mmorpg dünyasına hiç bir katkısı olmayacak bir oyun wow gibi ama sci-fi düşünün ortamın özeti bu. Fanboyluğun alemi yok sonuçta. Tekrar söylüyorum B2p yada f2p e dönmezse fazla uzun dayanmaz.

çok hevesli insan pek yok forumda bu oyun için (bkz: yapılan yorumların toplam sayfa sayısı)
    mmorpg dunyasına hiç bir katkısı olmayacak diyorsun forumun kahinlerindenmisin sende daha open betaya bile gecmemiş bi oyun için boyle bi yorum ilginç
    senin tek cümlelik yorumunda ( wow gibi ama sci-fi düşünün ortamın özeti bu ) bize baya bi katkıda bulundu oyunu tanımamız acısından eyvalla
    badboylugunda alemi yok sonucta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baxanabi -- 9 Ocak 2014; 23:10:54 >
  • oyun play 2 play modeli ile piyasaya çıkacak.yani tutma olasılığı bayağı yüksek diye düşünüyorum
  • Bi arkadaşım verdi beta key şuan oyunu indirip deniyorum gameplay baktım değişik bir oyuna benziyor ama aylık ödeme kısmı bozuyor.
  • Bu oyunu bende bekliyorum çıkana kadar blade and soul'a devam

• Bu oyunun bır kac yorumu okudum oylede aman aman beklencek bır oyun degıl dıyorlar.

Oynayanlar soylıyor youtube da yorumları okuyun herkez gıydırıyorrr masalllah.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.