Şimdi Ara

Wildstar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna tek kelimeyle aşık oldum. WoWdan sonra hiç bir mmorpg hoşuma gitmiyordu ama bu oyun herşeyi değiştirdi. Gerçekten harika olmuş 2 gündür oynuyorum classları deniye deniye şuan warrior ve engineer hoşuma gidenler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 18 Ocak 2014; 21:19:44 >
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Bu tür yorumlar beklentimi arttırıyor Hala key gelmedi maile
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Blaze dısında oyuna iyi yazan nerdeyse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu oyun da patlarsa 2014 de çok boş olacakmış gibi bir his var içimde Blaze'e güveniyorum başka şansım yok
  • quote:

Kötü diyenlerin kaç tanesi oynamış acaba . Optimizasyon yapılmadığı için fps düşüşleri var oyunda beni rahatsız eden bir tek o. Onun dışında benim tam aradığım oyun olmuş. GW2'nin combatına çok benziyor ki gw2nin bir tek combatını beğendim onun dışında oyundan nefret etmiştim. Wildstar gözlemlediğim kadarıyla wow ve gw2 nin iyi yanlarını alıp çok hoş bir şey yapmış. Oynanış ve grafiklerin tarzı felan 10 numara.
  • Elimde satılık Wildstar betası olan NCSOFT hesabı var. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablomania

Elimde satılık Wildstar betası olan NCSOFT hesabı var. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilirler.

Ne zaman open beta olur oyun patron ?
  • Bu oyun ilk duyruldugundan beri bekliyorum. %100 iş yapıcak bir oyun ve cok uçuk bir fiyat olmassa sürekli oynarım. Ciddi anlamda güzel ya, normal dandik lan çapulcu 1 level mob da bile taktik olcak bunun neresi kötü? Uzun süredir takip edemedim ama Dungeon, Raid gibi özelliklerde varsa ooooooh mis yemin ediyorum, insanlar WoW dan sıkıldı zaten casual oldu bide, başkada adam gibi oyun yok. Wildstar bu sene ne kadar erken cıkarırsa o kadar coşar diyorum ben. Ayrıca hatırladıgıma göre ev,bağ bahçe yapmada olcaktı Süper oyun ya beta key gelsede yolumuzu bulsak Oyunu deneyen varsa kaç GB oldugunu söyleyebilir mi?
  • quote:

Sadece Donanımhaber'den bahsediyorsun sanırım? DH'de beta üyeliği olan kaç kişi var da oyuna 'iyi' yazacaklarmış? Genel internetten bahsediyorsan, komik bir yorum olmuş.

@IcyTea Lemon,
    Son patchi yüklemedim ama 17.8 GB tutuyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 31 Ocak 2014; 13:24:54 >
  • MMORPG gazım iyice söndüğü için fazla takip etmiyordum bu oyunu ama şu customization videosunu izledikten sonra merakımı cezbetti.

NCsoft şifremi sıfırlayabilirsen bu yıl içinde betaya başvurmayı deneyeceğim.

• Komik yorum yapmam okuyan algılayamadg icin komik gelebılır.

Burda yazanları kast ettgm ackca ortada. Adam oynamadan oynadm kotu yazmışsa onu sorguya cekecek halim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görseller bana Giants: Citizen Kabuto'yu hatırlattı ah ah ne eğlenceli ve sürükleyici oyundu o.. Ama tabi bu oyun onun daha da çocukca versiyonu olmuş görünüyor.
  • elinde beta key olupta satmayı dusune varsa talibim
  • Hocam oyun hakkında biraz yorumlarini almak isterim , su aç MMORPG türden bir oyunmu sizce? WoW gibi senelerce kendini oynatabilicek mekanizması varmi? PvP sistemi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her pazartesi 3.000 ile 1.0000 arası beta davetiyesi gönderiyorlarmış (bize göre salı sabahı oluyor) Şu an davet için başvuranların %3 ünü ancak alabilmişler betaya :)
    Yavaş yavaş rakamı arttıracaklarını söylediler yeni serverlar hazırlandıkça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Hocam oyun hakkında biraz yorumlarini almak isterim , su aç MMORPG türden bir oyunmu sizce? WoW gibi senelerce kendini oynatabilicek mekanizması varmi? PvP sistemi nasil?

Farklı bir oyun beklemeyin. Ama kötü değil. Guild Wars 2'nin combatıyla WoW gibi tipik theme park MMO oyununun birleşmişi.
    Oyun içi parayla sub. satın alma olduğu için ben oynarım gibi duruyor. Ama böyle sistem olmasaydı tercih edermiydim bilmiyorum.
  • 11 şubatta sürpriz var deniyor
    büyük ihtimal open beta başlar
    http://www.wildstar-online.com/uk/news/coming_next_week.php
  • Wildstar'ı önceden bilmeme rağmen şu son 2 haftada (okuldan fırsat bularak) keşfettim diyebilirim ve gerçekten hoşuma gitti.Öncelikle hiçbir oyunun housing sisteminin beni cezbedeceğini düşünmüyordum (sandboxlar hariç ısınamadım o tarza) fakat Wildstardaki sistem hoşuma gitti house sistemini bir yenilik gibi sonradan getirmek yerine (çoğu hüsranlar ve şişirmelerle dolu oluyor) oyunun ana sistemlerinden biri olarak alıp ve muhtemelen oyunla birlikte geliştirmeyi düşünmeleri gayet iyi. Kostümüzasyon ve path olayı gerçekten çok hoş (özellikle path , bilmiyorum ben başka bir mmorpg'de rastlamadım).Grafikler tabiki herkesin sevemeyeceği tarzda ama tarzına göre çok hoş ve canlı duruyor.Beni şu anda tek zorlayan oyunun 44.99Euroluk fiyatı ve üstüne bir de aylık ücreti olması.Fiyatın da C.R.E.D.D. dedikleri sistem yüzünden yüksek olduğunu düşünüyorum.Gördüklerimden söyleyebileceklerim bu kadar ESO ve Wildstar arasında tercih yapmam gerekecek sanırsam artık hangisi cazip gelirse. :) Not:asla bir kıyaslama söz konusu değildir tamamen kişisel tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

Wildstar'ı önceden bilmeme rağmen şu son 2 haftada (okuldan fırsat bularak) keşfettim diyebilirim ve gerçekten hoşuma gitti.Öncelikle hiçbir oyunun housing sisteminin beni cezbedeceğini düşünmüyordum (sandboxlar hariç ısınamadım o tarza) fakat Wildstardaki sistem hoşuma gitti house sistemini bir yenilik gibi sonradan getirmek yerine (çoğu hüsranlar ve şişirmelerle dolu oluyor) oyunun ana sistemlerinden biri olarak alıp ve muhtemelen oyunla birlikte geliştirmeyi düşünmeleri gayet iyi. Kostümüzasyon ve path olayı gerçekten çok hoş (özellikle path , bilmiyorum ben başka bir mmorpg'de rastlamadım).Grafikler tabiki herkesin sevemeyeceği tarzda ama tarzına göre çok hoş ve canlı duruyor.Beni şu anda tek zorlayan oyunun 44.99Euroluk fiyatı ve üstüne bir de aylık ücreti olması.Fiyatın da C.R.E.D.D. dedikleri sistem yüzünden yüksek olduğunu düşünüyorum.Gördüklerimden söyleyebileceklerim bu kadar ESO ve Wildstar arasında tercih yapmam gerekecek sanırsam artık hangisi cazip gelirse. :) Not:asla bir kıyaslama söz konusu değildir tamamen kişisel tercih.

Hem fiyat hem de sistem olarak wildstar daha düşük...dolaysıyla wildstar tercih edilir .Ben i5 işlemci 4gb laptopla normal ayarlarda oyandım wildstar stress testi....Biraz ısınma oldu ama kasmadı . bu arada path işi başka oyunlarda vardı (mesela swtor'de ) ama wildstarda biraz daha işlevsel görünüyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.