Şimdi Ara

Wildstar (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuems

tüm adam akıllı oyunlarda bu böyle değildir. GW2 oynadın mı bilmiyorum orda tank dps healer dışında birçok rolde oynayabiliyorsunuz support rolünün sadece heal olmadığı dps'nin de sadece pat küt vurmak olmadığı bir oyundur GW2 ve bir karakterle çok çeşit efektif build yapmak mümkündür.. Kendinize özgü playstyle geliştirirsiniz karakterle.. Wildstarda dps iseniz yapabileceğiniz efektif build sayısı ikiyi geçmez. Raidlere falan laf demedim zaten tek dediğim build yelpazesi dar bunu bir söyleyen de ben değilim.. Siz ne zaman başladınız oyuna bilmiyorum ancak benim yoğun oynadığım dönemde oyuncu sayısı oldukça fazla idi ve amp bulmada sorun yoktu. Oynadığım karakterlerdeki bütün amp'ler açıktır. Amp'ler buff vermekten başka bir işe yaramıyor. Disabler olmak isteseniz kullanabileceğiniz skill sayısı bir yada iki zaten disable mantığı çok farklı bu oyunda. Position skilleri yine bir yada iki.. Kite yaparak bir çok oyunda el becerilerinizle yüksek level mob kesmek mümkün ancak bu oyunda kite yapamıyorsunuz çünkü yaratıklar kısa süreli takipten sonra geri gidiyor. Esper olarak bir çok skilimin ranged olduğunu ve defansın düşük olduğunu göz önüne alırsak oynamak işkence oluyor 50leveldan sonra. Bir kaç sayfa geride yazmıştım oyunda yine yazıyorum oyun eşi benzeri olmayan bir kombat yapısına sahip ancak oyunu kolaylaştırmanın dışında karakter revampı da şart.. Oyunu kolaylaştırdıktan sonra bunlar çok daha fazla göze batacaktır emin olabilirsin...

Valla ne yalan söyliyim tahmin ettim gw2 oyuncusu olduğunuzu ama yukarda yazmayi unuttum. gw2 de oynadim ancak sizin aksinize assasinin ok kullanmasi rangerin cift kilic kullanmasi bana cok mantiksiz geldi. Bi de gw 'de oyuna tam hakim olamiyordum fazla yakindan gosteriyordu. Ondan dolayi isinamadim oyuna. Ama grafiklerini cok begenmistim tabi bir mmorpg de grafikten cok oynayis daha onemli bana gore.
    Gw2 yle ws cok farkli 2 tur gibi geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AliqueLL A kullanıcısına yanıt
    Bedava trial var var şu anda, siteye girip bir hesap oluştur. Oyunu indir ve sonra orada activate trial tuşuna tıkla. 10 gün oyun hakkı veriyor.
  • bedrettin123 B kullanıcısına yanıt
    Gw2 bahsi geçmişken :) Wildstarın dungeonların da nasıldır hiç bilmiyorum ama Gw2'de benim gördüğüm en büyük mantık hatası 30 level dungeon var ve sen o dungeona takım olarak 30 level de girsen bitirmesi neredeyse imkansız ve dungeon'ın bir kaç zorluk seviyesi de var...30 level dungeon'ı millet 80 level de yapıyor yahu nasıl bir mantıktır 30 level ama sen o dungeon'ı 30 level de bitiremiyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

Gw2 bahsi geçmişken :) Wildstarın dungeonların da nasıldır hiç bilmiyorum ama Gw2'de benim gördüğüm en büyük mantık hatası 30 level dungeon var ve sen o dungeona takım olarak 30 level de girsen bitirmesi neredeyse imkansız ve dungeon'ın bir kaç zorluk seviyesi de var...30 level dungeon'ı millet 80 level de yapıyor yahu nasıl bir mantıktır 30 level ama sen o dungeon'ı 30 level de bitiremiyorsun :D

Wildstarda dungeonlar max levele kadar sirayla aciliyor ama kimse girip dungeon yapmiyor cunku dungeounu bitirmek zor biraz. Ve verdigi item leveli 20 levrl dungeonuysa max 20 level. Hani wowdaki gibi dungeonlarda level kasayim mantigi yok.zaten 4 tane dungeon var. Bence kotu olmus o. 50 level olunca veteran dungeonlar aciliyor onlarda ciddi anlamda zordu :D silver yapana kadar anam agladi benim. Ama kolaylastircaklar muhtemelen. Wildstarin raidleri efsane baya baya zevk aliyorsunuz raid atarken. Tabi surekli wipe yendigi icin bir yerden sonra can sıkıyor.

• bedrettin123 B kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kadarıyla son birkaç güncelleme casual oyuncular için yapılmış, veteran shiphandlar konulmuş, dungeon'lar kolaylaştırılmış. Hatta yeni bir dungeon eklemişler, eğitim için. Denedim, son derece zevkli ve oyunun dinamiklerini güzel öğretiyor. Görevlerden alınan exp'yi arttırmışlar ve biraz daha kolaylaştırmışlar.
    Büyük ihtimal f2p öncesi insanları daha da çekebilmek için daha fazla casul içerik ekleyecekler.
    Ayrıca raid için attunement olayını da kolaylaştırmışlar.
    Ekleme yapayım biraz daha:
    Lvl 50 gear için yeni bir birim getirmişler renown diye, görev yaparak kazanıyormuşsun.
    Son olarak hatırladığım kontrat getirmişler bide, verilen bazı görevleri tamamlarsan çeşitli ödüller alıyormuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 6 Haziran 2015; 0:45:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Okuduğum kadarıyla son birkaç güncelleme casual oyuncular için yapılmış, veteran shiphandlar konulmuş, dungeon'lar kolaylaştırılmış. Hatta yeni bir dungeon eklemişler, eğitim için. Denedim, son derece zevkli ve oyunun dinamiklerini güzel öğretiyor. Görevlerden alınan exp'yi arttırmışlar ve biraz daha kolaylaştırmışlar.
    Büyük ihtimal f2p öncesi insanları daha da çekebilmek için daha fazla casul içerik ekleyecekler.
    Ayrıca raid için attunement olayını da kolaylaştırmışlar.
    Ekleme yapayım biraz daha:
    Lvl 50 gear için yeni bir birim getirmişler renown diye, görev yaparak kazanıyormuşsun.
    Son olarak hatırladığım kontrat getirmişler bide, verilen bazı görevleri tamamlarsan çeşitli ödüller alıyormuşsun.

Aynen bende öyle okudum. Ben eylulde birakmistim zaten oyunu okul aciliyor diye. Sonrasinda ölmüş oyun zaten :D
    Dediginiz gibi artik raidlere girebilmek icin dungeonlari silver bitirmek gerekmicek. 2.si 40man raidleri de 20man yapmislar. Ciddi anlamda kolaylastirdiklarini dusunuyorum. Endisem sundandir bu seferde asiri kolaylastirip skyrim gibi biten bir oyun olmasin.
    Bence level i 90a falan cekseler dungeon sayilarini wow gibi yapsalar bu oyundan tadindan yenmez :D

• Beleş olunca oynarız dövüş dinamikleri oynanış çok güzel.
  • Gençler oyun f2p olduğunda bazı sınırlamalardan etkilenmek istemiyorsanız oyunu şu anda gönlünüzden ne koparsa verip alabiliyorsunuz.
    Ciddiyim.
    https://www.humblebundle.com/twitche3?utm_source=Social&utm_medium=Link&utm_campaign=E3%202015%20Digital%20Ticket
    Humblebundle'dan bir oyun paketi içinde alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 16 Haziran 2015; 13:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Gençler oyun f2p olduğunda bazı sınırlamalardan etkilenmek istemiyorsanız oyunu şu anda gönlünüzden ne koparsa verip alabiliyorsunuz.
    Ciddiyim.
    https://www.humblebundle.com/twitche3?utm_source=Social&utm_medium=Link&utm_campaign=E3%202015%20Digital%20Ticket
    Humblebundle'dan bir oyun paketi içinde alabilirsiniz.

hbyi görünce "aa alayıp wildstarı" dedim. araştırınca f2p olmayı beklediğini öğrendim. 1 dolar verip alınabiliyor sanırım hb.

ne gibi kısıtlamalardan bahsediyorsunuz?

• nickbulpageat N kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bunlar:
    Karakter sayısı 2
    Kostüm sayısı 4
    Banka slot sayısı 2
    Dekor sayısı 1000
    Eğer oyunu almışsanız bu kısıtlamalar:
    Karakter sayısı 12
    Kostüm sayısı 6
    Banka slot sayısı 5
    Dekor sayısı 2000

İşim doğrusu karakter sayısı ve banka slot sayısı için 1 dolar verilir.
  • Humble Bundle sayesinde oyuna giriş yaptım. Gemiden inip gezegene ulaştım. Hoşuma gitti şimdilik ama göreceğiz. Bu arada Exile'da Türk guildleri vardır herhalde. Bildikleriniz var mı?
  • şuan humbe bundle dan alsam 1 aylık subs ı direkt oynaya biliyor muyum ? yani wow gibi başlangıç ücreti vs var mı ?
  • bende bu gün koparacam bi bundle ayrica evet açıklamada 30 gün subs dahil diyor. sararsa kasıp bide credd cekerim f2p olana kadar götürür yazı.
  • Şöyle yapıp 40 güne çıkarabilirsiniz oynama süresini.
    Yeni bir wildstar hesabı açın, trial'i etkinleştirip 10 günlük oyun süresini aktif edin.
    10 gün sonra trial bittiğinde satın aldığınız oyunun kodunu girin.
  • Betası ne zaman çikacak bilgisi olan var mi

• zamanında para verip almıştım 90 gün gibi birde gametime oynamıştım şu an indirsem free2play oynayabiliyormuyum aynı account ile?
  • BloodSkull kullanıcısına yanıt
    Oynayabilirsiniz ancak daha f2p olmadı oyun. Sonbaharda olacak sanırım.
  • Oyunu uzun zamandır oynamayı düşünüyordum. Humble Bundle'da E3 kampanyası olunca fırsatını bulmuş oldum ve başladım. Jabbit'te Exile tarafında, şu an için, 36 level engineer oynuyorum. Oyundaki adım Amandil Stormmaker.

WoW kafasına aşina arkadaşlar için oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Henüz oyun sonu içeriğine ulaşamadım ancak bir kaç defa global chat kanalından ( oyuncular tarafından kurulmuş olan bir global chat kanalı mevcut bilmeyenler için ) pug usulü raid kurulduğuna şahit oldum, bir çok defada bulunduğum guildin raid yaptığını gördüm.
    Şu an eskisine göre daha kalabalık olduğu söyleniyor oyunun. Eski halini bilmediğim için kıyaslama yapamam ancak ben oyunu çok beğendim, popülasyon da iyi seviyede. Görevlerden sıkılınca pvp, pvpden sıkılınca dungeon/adventure, ondan da sıkılınca görev yapmaya devam ediyorum son levela ulaşana kadar. Dungeonlar hariç pvp'ye maksimum 1 dakika beklemişimdir normal saatlerde. Zindanlar rolünüze göre biraz daha uzun sürebiliyor şu an.

Oynayan arkadaşlar ulaşırlarsa birbirimize yardımcı oluruz, hem de boş kalınca iki sohbet ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 23 Haziran 2015; 9:42:11 >

• oyunun free 2 playde ve humble bundle 1$ kampanyasından sonra her türlü gideri var kaliteli bir oyun olduğu çok açık. herkesin denemesini öneririm ben de.
  • Dövüş dinamikleri güzel non targeti iyi yedirmişler.1 dolara alınır oynanır her türlü f2p oluncada beleş devam edersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.