Şimdi Ara

wildstar do(minion)nanim haber guild (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server konusunda bir bilgim yok en kisa zamanda duzelicektir ben giris yapamadim daha hesapta ufak bir sikintinoldu onu halletim bi classiniz icin pve de pvp sd takima fayfaniz olucaktir oynadiginiz class tank ve dps specleri mevcut guild kurulursa yuksek ihtinal pvp icin bir guild kurulucak iyi bi takim olursak arena bg iyi ilerleyebiliriz cogu arkadas classi tank ve dps o nedenle arada bi secim yapariz deneyerek gidicez arkadaslar yavas yavas yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luminai pvp server dominion tarafi arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucine -- 30 Eylül 2015; 15:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucine

Warhound pvp server dominion tarafi arkadaslar

Sanırım sen amerika sunucusu üzerinden oynuyorusun , avrupa PVP sunucusu adı Lumiai (PVP)
  • Swntzky kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam simdi farkettim iki dakkada degistiririm onu bende diyorum luminai nerde kastigim medic nerde

• pve server ile pvp arasındaki farklar neler acaba? pve oynayan bir daha hiç pvp yapamıyor mu? ya da tam tersi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 30 Eylül 2015; 15:26:59 >
  • 7 levelim oyun okadar zevkliki leveli bıraktım sürekli duel atıyorum 15-20 tane attım 15 benden yüksek leveldi max 12 level hepsini ezdim 4 ü benle eşitti onlarıda ezdim fena şekilde herhalde f2p oynuyanlar bunlarda bizim gibi bende ilkkez wildstar oynuyorum ama son attığım duelde adamla adam benden 1 level yüksek ama nasıl kapışıyoruz ben kacıyorum adam beni bir tokatladı amele sümüğü gibi yapıştım dinazora binip zor kaçtım sonra adamla konuştuğumuzda adamın endgamede 3 karakteri olduğunu öğrendim oyun cıktığından beri oynuyormuş ara ara bırakmış bu arkadaş bende dedim f2p olduğu için ilk kez oynuyorum ilkine göre iyisin dedi ve international guildine çağırdı her milletten insan var dedi hepimizin ing'i orta dedi bazılarımızın ana dili dedi sende gel son level olunca pvp ve raid takılırsın dedi end gamede bizle bende dedim bir oluyum arkadaşım sonra konuşuruz ve ekledik birbirimizi oyun cok yetenek istiyor yani çok güzel olmuş birde itemlerimiz iyi olsa tokatlarız yani tam tokatçı oyunu pvp sistemide cok güzel open world pvpnin tadına bakamadık daha pvp serverdeyız onada bakıcam bugün migrenim tuttu beyler oyuna girmem inanırmısınız arabaya atladım okuldan geldim direkt baş ağrısından neyse olay şu ben bugün oynayamam ama yarın ve hafta sonları günde 2 -3 saat takılırım hafta sonları guildimiz olursa daha çok takılırım akarız ama ciddi adamlar varsa bir oluşum guild kursunlar sizin yüzünüzden dominion açtım yüz üstü bırakmayın :D yoksa iyilerden açacaktım benim gibi bir jedi'ya yakışmadı sith olmaz ama ziyan yok sizin için değer
     wildstar do(minion)nanim haber guild

wildstar do(minion)nanim haber guild

• Nephiss N kullanıcısına yanıt
    Simdi pve ile pvp server arasinda hicbir fark yok kisaca soyle ozetliyim pvp server open world dedigimiz quest yaparken adam kesme veya kesilme olayidir kisasi ben kendi adima konusayim dominion tarafinda oldugumda quest yapan exiles gorunce mumkunse rahat birakmadan surekli kesmeye calisirim acik dunya pvp oluyor hos bence bir bolge mucadelesi gibi wow oynadiysaniz bilirsiniz eskilerin ozlenen tadidir open world pvp onun haricinde fark yok dungeon raid vs. Parti oldukca yapabilirsiniz ha su olabilir insa larin kafasinda pvp yapacak gruplar genelde pvp serverda toplasir bu da bir tercih

• Nephiss N kullanıcısına yanıt
    Pvp sunucuları genelde open world pvp olur. Karşı taraftaki adama direk girişe bilirsin kısaca, diğerinde yok.
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Valla guild olusumu olucak ilerleyen zamanda daha yetkili paraya kiyacak biri cikarsa o da kurabilir onun haricinde ben kurucam online surem cok olmayacak benim ama onenli olan turkleri tek cati altinda toplamak diye dusunuyorum sonucta toplanirsak orda anlasilir hardcore vakit ayiran arkadaslar daha contenti bitireye o bg senim bu arena benim takilabilir sith jedi olayiniza gelince bu seferlik ona cok takilmayin ya kuruklu olacaginiza(aurin) onunuzde iki kocaman dis olsun (chua) zaten exileste tek saygi duydugum irk granoktur onun haricinde benden uzak allaha yakin olsunlar

Edit: mechari karakterinize bayildim allah metalinizi eksik etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucine -- 30 Eylül 2015; 15:39:07 >
  • Arkadaslar karakter actim Lucine Weathres esper actim bilginize path olarak settler aldim

• Bu gece bende başlıyorum, şimdi hangi tarafta açıyoruz DH ahalisi Hangi serverda buluşuyoruz ?
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Valla hocam basimizin ustunde yerin var biz luminai server pvp server yani dominion tarafindayiz bi tarafta pve de exiles oynuyor keyfiniz nereye isterse

• pvp serverinda Lilith Hellborn nickiyle dolanıyorum şuan 6 seviyeyim questler eğlenceli explorerlık dahada eglenceli spellslingerim
  • Arkdaslar ılk zamanlarda acıtıgım bır medıc soldıer karakter vardı pvp serverında sımdı 2.karakterı olusturuyorum ama ENTER GAME dedıgımde oyun donup kalıyor bu sorun bırtek bende mı oluyor.

Medic soldıer kotu bır secımmıdır ? devam edeyım mı ?
  • ZeeMTR Z kullanıcısına yanıt
    Medic scientis. Hocam tavsiyemi dinlee bu arada oyle bi sorun yasamadim

• Sana ulasmıyorum msj la lucıne gıtmyor msjlarım sana acamıyorum kı yenı karakter sıletım ozaman o karakterı bakalım acabılcekmıyım ?
    Oyun ici nick imi yazdim cuma gunu online olucam oyun ici konusuruz

• Enter Game de takılıp kalıyor bu sorunu bır tek ben yasıyorum galıba ?
    Ise yarar mi bilmem ama bi oyuna play demeden onceki ekran varya sag ustte ufak ayar icin bir secenek var ona tiklayip repair edin oyunu biraz surer sonra girip tekrar deneyin belki duzelebilir

Aynı sorun bendede var yeni bi karakter açayım diyorum donup kalıyor. Çözmeye çalışıcam bakalım bişeyler çıkarsa yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.