Şimdi Ara

wildstar do(minion)nanim haber guild (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donup kalma sebebi serverların aşırı yogunlugundan biraz beklerseniz oyuna girmiş olursunuz
  • Beyler neden NA'da oynuyorsunuz ? Bariz ping ve delay daha kötü hale geliyor

Gelsenize avrupa pvp sunucusuna
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Na da degiliz hocam bendede oluyor genelde oyunun ayarlar kismindan degistiriyorum play demeden oyuna patch ekrani varya surekli na NA gosteriyor ilk basta onu avrupa yapip accept diyorsunuz serverler falan degisiyor zaten oyle olunca goruceksiniz Luminai PVP server olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patchmi geldi
  • KargalarınKargasası kullanıcısına yanıt
    1 saatligine server coktu

• Dominion/Eu pvp Esper-settler
    isim: Huma TheGreat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood670 -- 1 Ekim 2015; 19:37:36 >
  • oyun toplam kaç gb beyler ? adil kullanım kotasını aşarsam indirme hızım düşüyorda :(
  • Empleador kullanıcısına yanıt
    12.5 GB.
  • Cryphoenix C kullanıcısına yanıt
    o zaman çok iyi ben oyun için 30 gb civarı indirme yapmam gerektiğini sanıyordum :) cevabınız için teşekkür ederim
  • Beyler ekleselim oyunda beraber takılırız
    Eu:Lumia pvp
    Nick:Cosmos Obsesif
    Warirror

• Tarafinizi da yazin exile mi dominion mu bu baslik dominion oynuyor

• Hangi server şuan için iyi lagsız problemsiz olan var mı
  • bende indiriyorum bu pvp server dediginiz normal servermi anlamadım
  • yarin bi circle olusturucam sonra forumda paylasirim beni ekleyen bazi arkadaslar var onlari inv. ederim haftaya falan banka kartim geliyor signature yaparim 12 lv olmak gerekiyormus zaten aceleye gerek yok 13 lv olunca pvp yapacak arkadaslar varsa yarin anlasiriz ilk pvp de max 14 oluyor cunku 13 15 arasi pvp de kasariz yarin kasicak varsa beklesin o levelde

• tembelcoder T kullanıcısına yanıt
    oyunu indirmeye devam edin hesaba giris yaptiginizda server secerken pvp tiklayin orda luminai isminde bir pvp server goruceksiniz pvp serverin olayindanda eski sayfalarda bahsettik okuyabilirsiniz

• o kadar indirdim oyunu dedim geri döneyim wowa yeni paket gelene kadar adamlar akıllanmamış . Hala oyuna girerken sıkıntılar hala takılmalar servera girerken 10 dk beklemeler gg wp
  • JeaveN- kullanıcısına yanıt
    max 1 2 haftaya rahatlar server cok surmez dedigim gibi onlarda bu kadar ragbet beklemiyorlardi baya insan donus yapti

Edit: WoD ek paketinin acildigi ilk gun insanlar serverlara giremediler dunya kadar laf soylendk ki konustugumuz firma blizzard hani onlar yapsalar gg wp demeniz anlarim ama wildstar toplasan iki mega server ve belliki mega server seviyesinin ustunde bi talep olmus bekleyecez baska care yok ama verdigim sure icinde duzelmezse benden de GG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucine -- 1 Ekim 2015; 18:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucine

Pvp server dominion tarafindayiz hocam bekleriz

hocam gece oyunda olurum. Siz pvp desiniz galiba. Ben dominion pve açsam birlikte oynama şansımız yok mu?
  • malesef hocam pvp server gelmeniz gerekicek benim bile jabbitte kasilmis karakterler var biraktim gectim pvp tarafina madem kalabaliklastik biraz kuyruklu avliyalim

Edit: ben cuma gunleri online olucam hocam yarin oglen 12 gibi basliyacam kasmaya gece 1 2 ye kadar kasarim kismetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucine -- 1 Ekim 2015; 19:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucine

malesef hocam pvp server gelmeniz gerekicek benim bile jabbitte kasilmis karakterler var biraktim gectim pvp tarafina madem kalabaliklastik biraz kuyruklu avliyalim

Edit: ben cuma gunleri online olucam hocam yarin oglen 12 gibi basliyacam kasmaya gece 1 2 ye kadar kasarim kismetse

char açıp geliyorum hocam. Yardım edersiniz artık hiç bilgim yok bu oyunla ilgili

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.