Şimdi Ara

wildstar do(minion)nanim haber guild (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TearsForFears

türklerin çoğunluğu wowdaki tn sunucusu gibi tek sunucuda toplansanıza benim tercihim pve sunucusu ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk pvp de bende ingilizce yok o yüzden ne tarafta türk varsa oraya geçerim.

vala hocam pve de exilesteboymuyormus sozde turkler artiknkac tane turkse bilemiyorum 2Moon isimli bi spam arkadas var gorursun zaten adamin ya buralar boyuna bizim basliga saldirip altina normalde burasi dominion tarafi olmasina ragmen o arkadas buraya gelin bea exsilese gelin bea biz soyleyiz biz boyleyiz diyor dedim bi bakayim yurttan sesler korosu gibi sesleniyor girdim ts ye bi baktim arkadas kendi kendine ts de takiliyor gormus oldum kac tane turkle oynadigini kisaca ozet gecelim sen istedigin serverda oyna pve istersen pve pvp dersen bize ulasabilirsin raid dungeonda yapiliyor burda yani illa pve olacak exiles te olalim yoksa firma dungeon yaptirtmiyor diye bi olay yok ha bide TN kadar turk bekleme wildstarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucine -- 3 Ekim 2015; 0:28:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lucine L kullanıcısına yanıt
    Çoğunluk dominion tarafında gibi görünüyor ama pvp sunucusunda rahatça dolaşamıyorsun rahatça exp kasıp görev yapamıyorsun bu yüzden pve tercih ediyorum.

TN'deki gibi türk olmaz tabi server adını yakında türk nether veya kebap olarak değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucine

quote:

türklerin çoğunluğu wowdaki tn sunucusu gibi tek sunucuda toplansanıza benim tercihim pve sunucusu ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk pvp de bende ingilizce yok o yüzden ne tarafta türk varsa oraya geçerim.

vala hocam pve de exilesteboymuyormus sozde turkler artiknkac tane turkse bilemiyorum 2Moon isimli bi spam arkadas var gorursun zaten adamin ya buralar boyuna bizim basliga saldirip altina normalde burasi dominion tarafi olmasina ragmen o arkadas buraya gelin bea exsilese gelin bea biz soyleyiz biz boyleyiz diyor dedim bi bakayim yurttan sesler korosu gibi sesleniyor girdim ts ye bi baktim arkadas kendi kendine ts de takiliyor gormus oldum kac tane turkle oynadigini kisaca ozet gecelim sen istedigin serverda oyna pve istersen pve pvp dersen bize ulasabilirsin raid dungeonda yapiliyor burda yani illa pve olacak exiles te olalim yoksa firma dungeon yaptirtmiyor diye bi olay yok ha bide TN kadar turk bekleme wildstarda

abicim zaten verilen siteye 3 kişi mesaj atmış saysan, o siteye girende yok işin aslı. donanımhaber daha aktif wildstar konusunda. exile'a kaç kişi geçmiş geçmemiş bilmiyorum.

ha dominion'da adam varmı onuda bilmiyorum. ben işlerim yüzünden oturupta bir raidcall açıp ilgilenemedim. bu işlerle ilgilenen adamlar olması lazım guild lideri veya işte insanları toplayan toparlayan. organize edicek adamlar lazım. o iş olmadan herkes gelir gider biz şurdayız siz şurdasınız herkes exile'mış falan felan öyle ortaya karışık birşey çıkar kimse de organize olamaz.

benim zaman sıkıntım sebebi ile yapamadım hiç birşey. daha oyun bile %50'de iniyor. kaldı ki ilk free 2 play günleri oyunu oynamak bile mümkün değilde çöküp duruyordu. önümüzdeki 1 hafta içinde belli olur herşey.

ama dediğim gibi biri çıksın türk guildi açtım gelin arkadaşlar desin ama bunu diyen adam oyunu bilen mmolar konusunda tecrübeli ciddi bir adam olsun yoksa kimse kaale almaz. diyeceklerim bu kadar. böyle bir adam çıkmayacağına göre. herkes yekten takılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 3 Ekim 2015; 1:24:49 >

• Beyler yol yakınken pve de toplanalım derim pvp de kalabalık olur millet birbirine dalar quest yaptırmazlar.Pve sunucuda bir türk guild kuracak oyun bilgisi olan biri çıkar herkesi toplar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Lucine

quote:

abicim zaten verilen siteye 3 kişi mesaj atmış saysan, o siteye girende yok işin aslı. donanımhaber daha aktif wildstar konusunda. exile'a kaç kişi geçmiş geçmemiş bilmiyorum.

ha dominion'da adam varmı onuda bilmiyorum. ben işlerim yüzünden oturupta bir raidcall açıp ilgilenemedim. bu işlerle ilgilenen adamlar olması lazım guild lideri veya işte insanları toplayan toparlayan. organize edicek adamlar lazım. o iş olmadan herkes gelir gider biz şurdayız siz şurdasınız herkes exile'mış falan felan öyle ortaya karışık birşey çıkar kimse de organize olamaz.

benim zaman sıkıntım sebebi ile yapamadım hiç birşey. daha oyun bile %50'de iniyor. kaldı ki ilk free 2 play günleri oyunu oynamak bile mümkün değilde çöküp duruyordu. önümüzdeki 1 hafta içinde belli olur herşey.

ama dediğim gibi biri çıksın türk guildi açtım gelin arkadaşlar desin ama bunu diyen adam oyunu bilen mmolar konusunda tecrübeli ciddi bir adam olsun yoksa kimse kaale almaz. diyeceklerim bu kadar. böyle bir adam çıkmayacağına göre. herkes yekten takılacaktır.

valla guzel aciklamissin hocam benimde tek amacim buydu zaten var mi gelen dominiona buyursun gelsinler birazda kasalim ilerleyen Amanlarda guild kurar oynariz ama masat tek cati altinda toplamak bende bu konuya el attim mmo tecrubesi rpg tecrubesi girla bende piyasada oynamadigim oyun yok valla kendi adima konusayim ben pvp sunucusundayim olmadi turkler dagilirsa bursa bi avrupa servere girer bakarim isime ilerleyen zamanlardada cook istersen pve exiles gelirim o da cok istersem

• Buraya gelin,şuraya gelin diyen arkadaşlar konuyu sabote etmeyin.Kendi konunuzu açın,açtıysanız daha fazla oyuncuya konuyu sabote etmeden ulaşmaya çalışın.
    Gitmeyi düşünen arkadaşlar şunu bilsin,eğer bir oyunda uzun süre oynayan bir grup var ise çekirdek kadrosu bellidir.Bu çekirdek kadro ve yandaşları tarafından kaale alınmazsınız.Muhabbetlere ortak edilmezsininiz.Hatta bazı durumlarda kullanılırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: flood670

Buraya gelin,şuraya gelin diyen arkadaşlar konuyu sabote etmeyin.Kendi konunuzu açın,açtıysanız daha fazla oyuncuya konuyu sabote etmeden ulaşmaya çalışın.
    Gitmeyi düşünen arkadaşlar şunu bilsin,eğer bir oyunda uzun süre oynayan bir grup var ise çekirdek kadrosu bellidir.Bu çekirdek kadro ve yandaşları tarafından kaale alınmazsınız.Muhabbetlere ortak edilmezsininiz.Hatta bazı durumlarda kullanılırsınız.

eline saglik hocam

• birde ben sunu anlamiyorum oyun ilk ciktigindan beri turklerin oynadigi taraf exiles ya birakin insanlar bi farklilik yapmis domi gelmis yok ts adresi verip hala bu baslik altinda yazmalar falan.. hani yok kimse diyenlerede bi kac foto uploadlarim oynadik mi oynamadik mi anlamis olursunuz zaten suan cogu isan inv. atmis bana friend listten ekledim onlarida

• Arkadaşlar tekrar merhaba , ben signature membership satın aldım . Son olarak bir server kararlaştırıp , bütün türk arkadaşları aynı çatıda toplayıp semi-hardcore bir

topluluk oluşturalım istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swntzky

Arkadaşlar tekrar merhaba , ben signature membership satın aldım . Son olarak bir server kararlaştırıp , bütün türk arkadaşları aynı çatıda toplayıp semi-hardcore bir

topluluk oluşturalım istiyorum.

iste aranan kan hocam kur bi turk guild dominion tarafindayiz gelelim guildine

zaten pve serverse yuce exileslerin 100000000 kisilik bir tukr guildi oldugundan tek guildi olmayan biziz bende bu haftaya signature yapip kurucaktim sen vesile olabilirsin buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucine -- 3 Ekim 2015; 11:42:34 >
  • Lucine ile detaylı konuştuk , bugun içerisinde LUMINAI (PVP) - DOMINION tarafında guild kurulucaktır arkadaşlar.

Forum a guild in konusu açılacak ve detaylı bilgi verilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

arkadaşlar toplu durun diyorum son kez diyorum yarın birgün 5 10 kişi gider bişey yapamassınız zaten az kişiyle olmaz bu tekrar söylüyom para verip oynayacaklar özellikle pve1 serverini exiler e gelin ilerde daha rahat edersiniz ts bilgileri var gelin konuşalım

ben de son kez soyluyorum bir kez daha degnekci amca gibi gel abi gel dersen ve su konuyu bombalamaya devam edereen forum yetkilisine topluca sikayete gidicez lutfen diyorum yapma !

• arkadaslar luminai pvp de guild kurulumu yakin zamanda gerceklesicek takipte kalin tanitim ayri bir baslikta acilacak bundan sonra orda konusmalar yapilacaktir

Edit: guild kurulmustur arkadaslar aksam buyuk ihtimal tanitim yapilacak ve alimlar baslayacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucine -- 3 Ekim 2015; 15:48:49 >
  • Lucine L kullanıcısına yanıt
    Buna sevindim gece oyunda olucam bi an önce guild ile dungeon, bg falan yapalım ya özledim :D Nick: Metallic Poison
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzZeHiR

Buna sevindim gece oyunda olucam bi an önce guild ile dungeon, bg falan yapalım ya özledim :D Nick: Metallic Poison

baslik actik artik ordan konusabikirsiniz

• ekledim seni adım Orama Burama
  • quote:

Orijinalden alıntı: inancasma

ekledim seni adım Orama Burama

hocam actigimiz basligin altina yazatsan guildi falan tanittik ben ekliyecem simdi seni davet ederiz sen

• luminai
    domi
    PVP
    nick: Veciixx TT
    enginering scient
  • Luminai
    Domi
    PVP
    Nick : Lencls SSG
    Healer Explorer
  • Luminai
    Domi
    PVP
    Nick : Mary Bloody
    Warrior soldier
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.