Şimdi Ara

Win 10 ile ufak sorum var.. Lumia ya gececegim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz gibi lg g2 den lumia 930a gecmek istiyorum ama neredeyse herkes 10gun bekle win10 a bak diyorlar. Benim anlamadgim nokta insanlarin win8 i birakmalarinin en buyuk sebebi uygulama eksikligi, sorum su ki win10 ile ne olacak ki herkes onu bekle diyorlar yani aniden binlerce uygulama mi magazaya yuklenecek yada android in uygulamalarini mi ortak kullanacagiz.. Yani bilmedigim icin soruyorum olabilecek en buyuk yenilik ne olcak win10 u beklemek icin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbişey olmucak hocam merak etmeyin. Siz g2 de kalın bence

• Bıkmadınmı durduk yere ram temizlemekten al 930 keyfine bak w10 ile de keyfin zirvesinde gezersin.
  • W10 ile Windows nereye yönelecek onu gör demeye uğraşıyorlar. Ben de beklemedeyim. Radikal arayüz değişimi bekleniyor, mağaza birleşimi bekleniyor bunlar ne kadar gerçekleşecek bakmak lazım.

Elinde g2 varmış seni bir süre daha idare eder W10 ile Microsoft yeni tel çıkartır böylece Nokia yazanlar ucuzlar tahminimce senin de işine gelir bu.

Sony'de yaşamıştık bunu.
  • LG cok guzel cihaz g serisi ozellikle cok kaliteli zaten LG ekran teknoloji devi dunyada butun markalar LG den aliyor..ama Lumia serisi de cok keyifli andoid grand neo cihazimda var nokia Lumia 625 I daha cok seviyorum pisman olmazsin Lumia lar android den daha stabil be hizli

• En büyük sebebi uygulama olabilir fakat eskidendi bu.

Bildirim merkezinde mobil veri yoktu, klasörleme yoktu, telefon siyah ağırlıklı, ayarlar kısmı alfabetik değil. Aklıma birtek bunlar geldi, fakat çoğu Denim'le giderildi Zaten gidenlerin çoğu Denim'den önce gitti.

Windows 10'u beklememizin sebebi tasarımda değişiklik bekliyoruz. WP8.1'in tasarımı kesinlikle iyi ama 3. seneye girdik bir zahmet değişsin. Muhtemelen sistem dahada hafifleyecek, ki buda sürdürülüyor'u daha az göreceğiz demek. Spartan gelecek deniyor, yani IE düşmanlarına gün doğdu, her ne kadar benim IE ile sorunum olmasada Spartan'ı dört gözle bekleyenler var.

Uygulama konusunda yapacak bir şey yok. Samsung borcunu ödeyip WP çıkarması lazım, Sony'nin artık kız gibi naz yapmayı bırakıp (PS4 meselesi) WP telefon çıkarması lazım, HTC'nin güncelleme verip, Android'deki kamera marifetlerini WP'ye taşıması lazım. Uygulama konusu ancak böyle çözüme ulaşır. Diğer üreticiler bu sisteme gelmeden uygulama sıkıntısı devam edecektir diye düşünüyorum. Snapchat bile 5 para etmez uygulamasını WP'ye çıkartmıyorsa uygulama sorunu biraz zor çözülür gibi.

Rudy Huyn dediki; Snapchat gel ben sana bütün kodları vereyim, yeter ki sen Snapchat getir WP'ye. Sonuç ? Snapchat cevap vermedi bile Burda Microsoft'un yapabileceği bir şey yok. Belli ki başka birileri WP'ye uygulama çıkmasını istemiyor. Neyse çok uzattık, kısacası WP düşmanı çok maalesef

• Fenerbahçe de w10 da şampiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Microsoftta da suc var. Google youtube uygulamasini yaptiginda, microsoft illa uygulamayi kendi istedigi gibi yonlendirmeye calisti, lisans ve telif haklari ucretini googlea vermedi. Google da uygulamayi geri cekti. Bu sefer microsoft tarayici tabanli yapti ama tabi berbat oldu. Lakin su anda cok guzel 3. Parti youtube uygulamalari var.

Rus telefon ureticisi prestigio, windows ile anlastigini duyurmustu ama telefon gelmedi. Isletim sisteminden ucret almayacak olmasina ragmen neden firmalar telefon cikarmaktan bu kadar imtina ediyorlar, anlamak guc. Demekki bir yerlerde degisik bir sorun var.

Samsung da oyle. Ciddi bir paradan kaynakli anlasmazlik var. Samsung odemeyim, telefon cikarayim diyor, microsoft, parami isterim diye agliyor. Kaybeden yine microsoftun kendisi.

Windows pazari, yeni oldugu icin adi sani duyulmamis ureticiler icin bir firsat. Mesela, vestel girsin iste bu pazara. Koysun icine ful donanim, zaten isletim sistemi icin para vermeyecek, satsin cihazi. Bugun gordum, disaridan albenili duruyor ama ici fos. Arayuz olmamis, ekran olmamis, kamera olmamis.... pil olmamis.

5 gun sonra gorecegiz bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 16 Ocak 2015; 10:32:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.