Şimdi Ara

win 10 klasöre girince disk %100 oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlar dün bilgisayarim gayet iyi çalışiyordu fakat sabah bilgisayarimi actigimda her hangi bir klasore girdigimde disk kullanimi 100 olmaya başladı ve 1 haftadir bu problemle ugrasiyorum.bütün çözümeri denedim en az 20 video izlemisimdir.hic bir sekilde bilgisayara birsey indiremiyorum sadece youtubeden video izleyebiliyorum ayarlara format atmak için girdigimde 20 dakika boyunca beklemek zorunda kaldim her şeyi sil secenegini seçtikten sonra "hiç bir degisiklik yapilmadi " hatasi aliyorum lütfen yardimci olun 1 haftadir bilgisiayarimda hiç bir islem yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi diski kullanıyorsun, Hdtune ile test yapabilirsin harddisk sorunu gibi duruyor. Hard disk sentinel programı ile de sağlık durumuna bakabilirsin.
  • SMART verilerini kontrol edin, C7 kodlu interface CRC uyarısı varsa disk'in kablo bağlantılarını kontrol edip gerekiyorsa farklı kablo ile deneyebilirsiniz. 05 ve C5 gibi uyarılar varsa bozuk sektör var demektir komut istemi altında chkdsk /f /r komutuyla tamir denenebilir.
  • Diskte bad sector olabilir. Diskin bad sector olan bölümündeki videoları vs. boşalttıysan bu sector açığa çıkmıştır ve oraya denk geldiğinde okumak için uğraşıyordur. Tek yolu ya yeni bir hdd ye, ya da ssd ye terfi etmek. Format atmak istiyorsan 8 gb lık bir usb ye kullandığın windows modelinin aynısını boot et. Yani windowsu indir ve flash bellek içine RUFUS programıyla boot et. Sonra da bilgisayarı boot ekranından flash diski seçerek başlat. Oradan diski sıfırlayıp içine sıfırdan windowsu kur. Aynı windowsu kurduğun sürece otomatik lisanslanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 29 Ağustos 2020; 0:50:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.