Şimdi Ara

WİN 10 MAVİ EKRAN dpc watchdog violation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler kolay gelsin herkeze benim bir sorunum var 1 aydır üstüne düşmedim güncelleme ile geçer diye düşünüdüm geçmedi neyse sorunum başlıktaki gibi mavi ekran ama şöyle her bilgisayarı açtıgımda 30 dakika içerisinde mavi ekran bi kere veriyor ondan sonra hiç pc kapanana kadar vermiyor hiç bi şekilde her sabah pc yi açtıgımda 30 dk içerisinde veriyor reset atıyor sorun bu dpc watchdog violation yazıyor yardımlarınızı yapmam gerekenleri sizden bekliyorum :)

• Hangi uygulama açıkken mavi ekran veriyor. Ekran kartın hangi marka ve laptop.mi? Bende chrome kullanırken oluyordu 4,5 günde 1 kere. Chrome kaldırdım yerine opera kurdum bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende operada var sadece yasaklı sitelere girmek için kullanıyodum vpn si için onuda kullanırım farketmez temelli yani şöyle ben bi kere chromede yakaladım bi kere video izlerken bi kerede pc yi açtıktan sonra masaüstünde hiç bişey açık değilken oldu oyun oynarken falanda olmuyor zaten yani pc 24 saat açık nerdeyse sadece pc açıldıgında dediğim gibi 15 dk içinde falan veriyor yani her açıldıgında ondan sonra kpanana kadar vermiyor ekran kartını alalı 9 ay falan oldu r7 240 2gb 128 bit sapphire
  • bide şöyle bi sorun daha var aynı hata benim sokağın basında yeni pc toplayan bi arkadaşım var aynısı onada oldu aynı saate vermiştliği var ben ona hatta kanka pc mavi ekran verdi gene ya sende veeriomu hala yazmıstım bendede simdi verdi dedi yani 1 kere tam aynı dakikada olmus niye anlamadım
  • Mavi ekran hatalarının kesin çözümü için dmp dosyalarını paylaşmanız gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claus05 -- 2 Ocak 2017; 14:3:18 >
  • Harddisk veyahut Ram ile ilgili bir sorununuz var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genel Windows 10 sorunu fdsik atıp Windows 7' ye düşürün bir şeyi kalmaz sistemin bellek ve disk testleri temiz çıkar ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.