Şimdi Ara

Win 2000 de Paylaşım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, daha önce Win XP de yaşadığım sorun yüzünden makinama 2000 kurdum ama hala Ana makinadan paylaştırdığım dosyalarıma ağdan sadece 10 kullanıcı erişebiliyor.

• Ek'te resim olarak verdim.

Bilgisayar yöneticisinden net share olarak kullanıcıyı 40 yaptım hatta bu sayı daha da artabiliyor, ama hala Ek'1 de ki resimdeki gibi 10 kullanıcı kalmaya devam ediyor.

Win Xp Pro da Kullanıcı Limiti 10
    Win Xp Home da 5 kişi

Win 2000 de bu sınırın olmadığını düşünüyordum.

Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• 10 kullanıcı dediğiniz sabit kullanıcılarmı ?

yoksa ilk 10mu ?
  • Ağdaki kullanıcı sınırından söz ediyorum, cafede 40 üstünde makina var, Ana Makinada ki bir klasöre sadece 10 kullanıcı bağlanabiliyor, 10 sonra bağlanamıyorlar, Bilgisayar Yöneticisinden bir kullancıyı sildiğim zaman ancak diğere makinalar ağa bağlanabiliyor...
  • computer management den local user and groups a gir kullanıcıları bir grupra topla. daha sonra o grubu paylaşımdaki izinler kısmından gruba izin vererek dene belki böyle olur.
  • Kullanıcılar zaten bir Grup içinde toplu, dosyayı sadece o gruba paylaşım vermiş durumdayım. ama yine olmuyor.
  • ana makinada win 2000 prof mu yüklü ? win 2000 prof sadece 10 kullanıcıya kadar destek veriyor . Sen advanced server yada 2003 falan kur.
  • Evet, windows 2000 kurulu, bende geç fark ettim, neyse sağolun yardımlarınız için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.