Şimdi Ara

Win 7 64 bit kurulu sisteme XP Pro Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Win 7 64 Bit Kurulu sistemimde. Harddisk 'i ikiye böldüm ve diğer partition 'a XP Pro yüklemek istiyorum. Windows 7 64 Bit daha yeni bir işletim sistemi olduğu için. CD-Rom desteği ile başlat seçeneği ile yükleme yaptığımda sistem sapıtıyor. İlk olarak sürücüleri yüklüyor. daha sonra restart atıp ana yükleme penceresine geçerken, restart sırasında partitionlarda sıkıntı oluyor. iki kere denedim fakat bilgisayarı zor kurtardım. Eski haline getirmek biraz zor oldu..

Bunu daha temiz bir şekilde halledebilmemin bir imkanı varmı ?

Niye böyle birşey yapmak istiyorsun diye sorucak olanlara ; Malumunuz 64 bit 'de oyun oynıyamıyorum çok promlemli. Bunlar ile uğraşmaktan sıkıldım. sırf oyun için XP Pro 'u yükleemk istiyorum bunun içinde ufak bir partition yarattım.

İşte böyle..

• sorununuzun cevabı değil ama hangi oyunda problem yaşadınız merak ettim bende win7 64 bit yüklü ve günde 7-8 saat oyun oynanıyor bilgisayarda 2000 yılında çıkan oyunlar dahil en son çıkan güncel oyunların neredeyse hepsi ve hiç birinde en ufak problem yaşamıyorum sendeki problemi merak ettim
  • CS
    CS:S
    Quake

Çoğu FPS 'de sıkıntım var.
  • sıkıntı derken biraz açabilir misin mesela ne ?
  • Aslında konuyu dağıtmak istemiyorum ama yinede bir çözüm olabilirse diye anlatayım..

Genellikle donmalar. uyumluluk modu. fix paatchler. görsel tema ayrıntıları falan. hepsini denedim. bazen oyunlar açılıyor. oynanabiliyor fakat belli bir yerden sonra sıkıntı başlıyor. kasılıyor oyun takılıyor.. mouse falan dönmüyor.. bazen de hiç açılmıyor oyuna giremiyorum.. Ama oyunlar hep açılıyor.. oyunların menulerınde gezerken hiç bir sıkıntı yok. oyuna girerken hep bir problem mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.