Şimdi Ara

win 7 64bit ses driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. anakartım problemliydi eski anakartımı taktım ve bu anakarta ilk kez win 7 kurdum ancak anakartın win 7 için ses driver desteği yok (kendi web sitesi de dahil). Anakart Gigabyte ga-8i915p duo pro. Drivergenius, devicedoctor ve slimdrivers driver güncelleme programlarıyla tarattım olmadı. Realtek AC97 kurmuyor hata veriyor yazılım sağlayıcı kimliği doğrulanamıyor devam etmek istiyor musunuz diye soruyor evet diyorum yine de devam etmiyor. Realtek High defination audio kurdum ancak o da programlarda göründüğü halde ses donanımında görünmüyor. win 7 ile bu problemi yaşamış olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Wishbone

http://download.gigabyte.us/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_microsoft_bus.exe

Bu dosyayı deneyin.

teşekkürler. setup ı kuramıyorum. bunu daha önce de indirmiştim Win2K_XP klasörünün içindeki setup dosyasına tkladığımda kurulum yapmıyor aynı dosyanın içinde tr klasöründeki setup a tkladığımda da update.inf dosyayı bulunamadı diyor. diğer klasör Win2K3 nın içindeki tr klasöründeki setup da "bu kb835221 srv2k3 farklı bir donanım platformu" diye hata veriyor. uyumlulukla ilgili sorun var galiba çözemedim

• Bende bunla ilgili forumda konu açmıştım,Realtek Ac'97 Audio Driver en son Vista için var.Bendede yüklerken aynı hata çıkıyordu,Yine de yükle diyordum çok uğraştım olmadı geri Xp yükledim ama Xp'dede ses gelmedi,bu uğraşlar sonucu Onboard (Dahili) ses kartını bozmuşum.

Sen uğraşma,git bir tane Win 7 driver'i olan bi ses kartı al,15-25 TL arası fiyatlar var,al bir tane tak pc'ye Biosdan eskisini devre dışı bırak.

Yapacaksan iyi araştır öyle kur kartı,garantiye al...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aysberg senin ses kartin cmedia... windowsun otomatik tanimlamasi lazim. tanimazsa bizde ufak bir numara yapariz bu dosyayi indirir kurariz

http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5GDC%20Pro/Cmedia_64%28WHQL%29.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

aysberg senin ses kartin cmedia... windowsun otomatik tanimlamasi lazim. tanimazsa bizde ufak bir numara yapariz bu dosyayi indirir kurariz

http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5GDC%20Pro/Cmedia_64%28WHQL%29.zip

bu da kurulmuyor "only support WinOS 2k/xp" diye hata veriyor. sağ tık özellikler uyumlulukdan seçeneklerin hepsini denedim ama kuruluma bile geçmiyor.

• Bu dosyayi indirdiginiz zaman setup olarak kurmayacaksiniz hocam. icinde wdm klasorunde driverlar vardir yada driver klasorunde... aygit yoneticisine girip ses karti driverini elle yukleyeceksiniz.. uzun zamandir bu chipsete driver cikmiyor cunku...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Bu dosyayi indirdiginiz zaman setup olarak kurmayacaksiniz hocam. icinde wdm klasorunde driverlar vardir yada driver klasorunde... aygit yoneticisine girip ses karti driverini elle yukleyeceksiniz.. uzun zamandir bu chipsete driver cikmiyor cunku...

işte bu ya çok teşekkürler valla sana madalya vermek lazım exeter sorun çözülmüştür Allah razı olsun bu kadar basit şeye kaç saattir uğraşıyorum diğer herkese de ilgi için teşekkürler. komşular kusura bakmasın ama şimdi biraz müzik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.