Lenovo laptopımda Windows 7 64 Bit kullanıyorum. Bilgisayarımı sorunsuz kullanıyorken bugün öğle saatlerinde düzgün bir şekilde kapattım. Akşam açmak istediğimde Win 7 başaltılıyor ekranından sonra;
C: üzerindeki dosya sistemi denetleniyor. Disklerin birinde tutarlılık gözden geçirmesi yapılması gerekmekte Denetlemeyi geçmek için 10 saniye içinde bir tuşa basın diyor ancak herhangi bir tuşa basılsa da sayaç geri saymaya devam ediyor ve 1 saniye kala kitlenip kalıyor.
Bilgisayar sadece güvenli modda açılıyor. Çözüm önerisi olan var mıdır acaba?
bırak canı nasıl istiyorsa denetlesin kardeş.... Windows bu inatlaşmaya gelmez biliyorsun... Küser Çöker alim allah !!!!!
denetleme işlemi bazen 20 dk yı buluyor.... beklerken kızma!
Denetleyecek olsa sorun yok. Ama takılıp kalıyor.
güvenli kipte iken benim laptop wifi net bağlantısını kesiyor... eğer lan ile bağlanabiliyorsan sp1 ile yamamayı dene bir de istersen....
yamayamayacak isen, bir başka yol hard diski ikinci bir sisteme usb ile bağlayıp hata denetimi yaptırman bu da olmayacak ise kurtar dosyaları güvenli kipte ve bas formatı kafasına kafasına.....
güvenli modda sistem geri yüklemeyi çalıştırıp sistemi geri yükle problem devam eder ise mecbur format atacaksın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme