Windows başlatılamadı yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir.Sorunu düzeltmek için:
1.Windows yükleme diskinizi takın ve biligisayarınızı yeniden başlatın. 2.Dil ayarlarınızı seçin,ardından ''ileri''yi tıklatın. 3.''Bilgisayarınızı onarın'' seçeneğini tıklatın.
Diskiniz yoksa,yardım için sistem yöneticinize veya bilgisayar üreticisine başvurun.
Durum: 0xc000000f
Bilgi:Gerekli bir aygıta erişilemediği için,ön yükleme seçimi başarısız oldu.
yazıyısı çıkıyor ve bilgisayar açılmıyor.Ne yapabilirim=
güvenli kipte açmayı denedinmi
Biosdan kendi HDD ni seçmeyi dene. Büyük ihtimalle yollarda sıkıntı çıkmıştır. Ama arkadaşında dedigi gibi güvenli modda başlatmayı dene bi.
Denedim yine aynı şey
quote:
Orijinalden alıntı: srhtgn
Denedim yine aynı şey
Az önce başka bir konuda yanıtladım. Biosda HDD görünüyormu görünmüyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: j500ist
quote:
Denedim yine aynı şey
Bios ve HDD derken biraz daha açabilir misin?
quote:
quote:
quote:
Denedim yine aynı şey
Bios hani bilgisayara girerken DEL tuşuna basıpta ( her bilgisayarda değişebilir girişte neye basılacağı yazar ) bilgisayar ayarlarının yapıldığı yer. HDD harddisk. Bilgin olsun diye yazdım uğraşma bence bilmiyorsan :) Hard Diskinde bir sıkıntı olabilir.
Bios hani bilgisayara girerken DEL tuşuna basıpta ( her bilgisayarda değişebilir girişte neye basılacağı yazar ) bilgisayar ayarlarının yapıldığı yer. HDD harddisk. Bilgin olsun diye yazdım uğraşma bence bilmiyorsan :) Hard Diskinde bir sıkıntı olabilir.
Biosta HDD gözükmüyor
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Denedim yine aynı şey
Biosta HDD gözükmüyor
Ozaman HDD de sıkıntı var demektir. Bi servise gönder bence. Güvendiğin bir PC tamircisi varda oda olur. Servise gönderirsen muhtemelen yenisiyle değişirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme