Şimdi Ara

win 7 home premium 64 bit oyunlarda kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ram 8 gb ekran kartı 1 gb ati hd 6350 işlemcim i3 2120 4 çekirdek ama oyunlara geldiğim zaman pes 2011 i 1024 de bile kasıyor :S

benim öbür bilgisayarım da 2 gb ram 512 ekran kartı intel pentium 4 işlemci var onda pes 2011 i 1440x960 mediumda çok rahat oynayabiliyorum :S

bilgisayarımda daha yeni dvd rom u bozuk format da atamıyorum atabilsem xp yapcam lütfen yardım !

• lütfen biriniz yardım edin ya çıldırcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumgumgum

ram 8 gb ekran kartı 1 gb ati hd 6350 işlemcim i3 2120 4 çekirdek ama oyunlara geldiğim zaman pes 2011 i 1024 de bile kasıyor :S

benim öbür bilgisayarım da 2 gb ram 512 ekran kartı intel pentium 4 işlemci var onda pes 2011 i 1440x960 mediumda çok rahat oynayabiliyorum :S

bilgisayarımda daha yeni dvd rom u bozuk format da atamıyorum atabilsem xp yapcam lütfen yardım !

şu notebook ları anlamış değilim masaüstü pc min ekran kartı yanmıştı yan şuan o/b onda rahat oynadığım oyunu radeon hd 6470 1gb ekran kartıyla kasarak oynuyor deliricem
  • işlemcin 4 çekirdek değil
  • benimki 4 deilmi ? kaç çekirdek
  • hem benimki notebook diel reis masaüstü öyle olsa yine neyse :S
  • ya sistem 64 bit ondanda sorun çıkarır mı acaba :d
  • quote:

benimki 4 deilmi ? kaç çekirdek

bilgisayarlarla aran pek iyi değil anlaşılan işlemcin 2çekirdek 2si sanal BİLGİ İÇİN

notebook ısındıgında kasar genelde notebook altı fanı kullan
  • benimki masaüstü :D o cümleyi banamı diyorsun :D

herneyse benim hadi 2 si çekirdek 2 si sanal olsun dier bilgisayar pentium 4 2 ram 512 ekran kartlı o bile 1440.960 oynuyo pesi 8 gb ram li pc 1024 de oynayamıyor benim derdim o !
  • bide dvd rom cd okumuyor daha 2 günlük bilgisayar bozukmu ne anlamadım içinide açamıyorum garantisi gidecek ne yapacağımı şaşırıdm
  • quote:

bide dvd rom cd okumuyor daha 2 günlük bilgisayar bozukmu ne anlamadım içinide açamıyorum garantisi gidecek ne yapacağımı şaşırıdm

garantisi varsa yolla gitsin garantiye ne uğraşiyon boşa onlar halletsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

bilgisayarlarla aran pek iyi değil anlaşılan işlemcin 2çekirdek 2si sanal BİLGİ İÇİN

yok hocam sıcaklıklar 50 dereceyi geçmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: UmTßrkY

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

yok hocam sıcaklıklar 50 dereceyi geçmiyor

usbden format atabilirsin..

• artık garantiye yollayacam başka çaresi yok format fln da atamıyorum

usb den nasıl atabilirim
  • ya xp ye format atmak iyide bu sorunu format atmadan çözsek illaki bi çözümü vardır sistemim yetiyo oynayamıyorum
  • quote:

artık garantiye yollayacam başka çaresi yok format fln da atamıyorum

usb den nasıl atabilirim

bi tane windows 7(*.iso) disk imajı bulacaksın 4gb flash bellek bulacaksın Windows 7 USB/DVD Download Tool programıyla isoyu flasha yazacaksın flashı pcye takıp formatını atacaksın
  • ben xp64 atmak istiyorum fakat bulamadım onuda deamon tools ile yapsak olurmu oyun kurar gibi ?
  • ya ben 64 bit xp iso buldumda benim bilgisayarım win 7 nasıl atabilirim ?
  • quote:

ben xp64 atmak istiyorum fakat bulamadım onuda deamon tools ile yapsak olurmu oyun kurar gibi ?

dıamon toolsa yukledın dıyelım xpyı kurulumu baslattın yenıden baslatacak kendını kendını dıamon toolsdan nasıl booth edecek wındows kapalı dıamon tools kapalı ?

kısacası olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.