Şimdi Ara

Win 7 ile tam uyumlu Ses kartı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyla alakalı uzun süredir uğraşlar içerisindeyim.
    Audigy 2 zs ve z-5500 sistemim var xp de herkezin bildiği gibi audigy zs nin performansı harikaydı fakat win 7 de işler değişti.
    Denemediğim driver kalmadı creativenin sitesindeki driverden tutun d.k driverleri falan hepsini denedim ses xp deki gibi değil.
    Resmen teneke gibi ses çıkıyor sistemden müzik dinlemek oyun oynamak hatta bilgisayardan gelen herhangi bi sesi duymak bile işkence :))
    Z-5500 de müzik dinlenmez zaten falan demeyin lütfen bunu bende çok iyi biliyorum.

Arkadaşlar ustalar sizden yardımcı olmanızı istediğim konu Win 7 ile tam uyumlu çalışan Audigi zs nin xp deki performansını veya daha iyisini Win 7 de verebilicek
    bir ses kartı tavsiyesi istiyorum sizden test edenler bilenler tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkürler....

• bende arayış içindeyim yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuduzcan -- 12 Aralık 2010; 15:24:47 >
  • artık xp deki ses için yapılacak bir şey yok zs ne yazik ki çöp oldu win vista ve 7 de. bende bıraktım artık kart boşta kaldı alc888 kullanıyorum.
  • Zs için birşey yapılabilirmi demiyorum zaten Zs nin xp deki performansını yada daha iyisini Win 7 de verebilicek bi kart istiyorum..
  • hocam ben audigy 2 zs yi xp de uzun süre kullandım nasıl bi sesi olduğunu çok iyi biliyorum.win 7 kurunca aynı senin gibi ses çöpe döndü araştırdım x -fi titanium aldım .x -fi titanium da crystilizer eq bass boost falan açınca win 7 de gayet kaliteli ses vermekte efektli ve tonlanmış ses seviyorsan kendine göre bi ayar tutturman zor olmaz. yanlız audigy 2 zs den farklı bi tınısı var audigy 2 nin daha bass karakterli dolgun bi çalışı vardı. x-fi titanium olabilidğince sesleri tane tane verip tiz performansını artırmak için üretilmiş gibi. sonuçta ben şu an solo 6 ve x-fi titanium ile gayet güzel ses alıyorum win 7 de .para ve imkan olsa yurtdışından x-fi titanium hd getiririm bunun dışında değiştirme ihtiyacı bile duymuyorum .
  • Bu mikisoft , işletim sisteminin ses dengesini bozmuş , kaliteli ses veren kartların artık on boarddan farkı kalmadı.

En son linux ubuntu kurup denemiştim, onda herhangi bir sürücü kurmama rağmen xp deki kalite vardı.xp dışında kaliteli ses duymak istiyorsanız ubuntu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertert

hocam ben audigy 2 zs yi xp de uzun süre kullandım nasıl bi sesi olduğunu çok iyi biliyorum.win 7 kurunca aynı senin gibi ses çöpe döndü araştırdım x -fi titanium aldım .x -fi titanium da crystilizer eq bass boost falan açınca win 7 de gayet kaliteli ses vermekte efektli ve tonlanmış ses seviyorsan kendine göre bi ayar tutturman zor olmaz. yanlız audigy 2 zs den farklı bi tınısı var audigy 2 nin daha bass karakterli dolgun bi çalışı vardı. x-fi titanium olabilidğince sesleri tane tane verip tiz performansını artırmak için üretilmiş gibi. sonuçta ben şu an solo 6 ve x-fi titanium ile gayet güzel ses alıyorum win 7 de .para ve imkan olsa yurtdışından x-fi titanium hd getiririm bunun dışında değiştirme ihtiyacı bile duymuyorum .

Hocam her yerde win 7 ile uyumlu ses kartı arıyorum sizin yorumunuzu gördüm acaba x-fi titanium win 7 64 bit de bi sıkıntınız oldumu, önerirmisiniz eğer önerirseniz hemen gidip alıcam

• Arkadaşlar bildiğiniz üzere windows 7 çıkalı uzun bir süre oldu, dolayısıyla driver sorunları çoğunlukla hallediliyor. Ses kartı için bende uzun süredir araştırma yapıroum ve creative x-fi titaniumun wimdows 7 ile hiçbir sorunu yok. Creativin resmi sitesini incelerseniz X-Fİ Titanium için Windows 7-64 bitten tutun Windows Vista, Media Center, Xp bütün işletim sistemleri için güncel driverleri yayınlanmış durumda Linke bakabilirsiniz
    http://support.creative.com/downloads/?h=7
    Sitede creativin x-fi titanium serisi dışındaki daha eski modelleri içinde driver güncellemerlerinin geleceği bildirilmiş. Bende kafaya koydum bu ses kartı ile birlikte iyi bir kulaklıkda almayı düşünüyorum. Şu an kulaklık olarak CREATIVE Fatality MKII istiyorum ama sizden tavsiye bekliyorum.

• Bide daha yeni model olan Sound Blaster X-Fi Titanium HD de düşünülebilir. Bunun windows 7 ile hiçbir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum, Windows 7 logosu taşıyor çünki, sadece Vista ve Windows 7 için hazırlanmış.

Optimized for Windows Vista and Windows 7
    In order to achieve the ultimate Sound Blaster performance, the Sound Blaster X-Fi Titanium HD has been optimized to work on PCs with Windows Vista or Windows 7 only.

http://uk.store.creative.com/products/product.aspx?catid=1&pid=19749
  • x-fi tianum hd ler win7 auzentehclerde destekliyor.

daniel_k nın eski x-fi lar için win7 ye iyi sürücü yapmıştı xpdeki gibi çıkıyor ses.. bir baksana belki, audigy 2 içinde vardır
  • Titanium HD yi türkiyede satan neresi var fiyat öğrenmek açısından baktım ancak bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Titanium HD yi türkiyede satan neresi var fiyat öğrenmek açısından baktım ancak bulamadım ?

Titanium HD yurtdışında 2010 Mart ayında satışa sunuldu, Türkiye pazarına yakın zamanda girecektir diye düşünüyoum. Fiyatı da X-FI TITANIUM FATAL1TY CHAMPION'un fiyatına yakın olucak
  • Titaniumun 2.5 katı yani yaklaşık fiyatı o zaman gerek yok titanium bile bis es kartı için pahalı bence ama yapıcak bişey yok alıcaz artk
  • CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E SES KARTI kullanmaktayı çokta güzel bir ses kartı 110 db ses verio z5500 kullanıorum ben evde 120 db z5500 zaten toplam evde 230 db ses çıkıo çeyrek sesin dışında açamıyorum ben ses sistemimin sensini ve bu kart windovs7ye uyumlu tavsiye ederim bir ev için çok fazla bir ses kartı daha fazlasına gerek yok bence sevgi ve saygılar iyi günler :) tavsiyelerimi göz önünde bulundurursanız eğer sevinirim :)
  • asus marka ses kartları için windows 7 ile tam uyumlu diyorlar, creative gibi driver desteği de zayıf değil lakin asus ses kartı satan firma göremiyorum ortada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.