Şimdi Ara

win 7 kuramıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim sorunum xp yüklü pc me win 7 kuramıyorum her yolu denedim ama birtürlü olmuyor dvd yi takıyorum boot ediyor ön dosyaları yükledikten sonra şu çiçekli kuşlu karşılama ekranı geliyor ve öylece kalıyor 1 saat bekledim ama bişey çıkmıyor ama dvd yi çıkarttığım zaman dil seçme ekranı çıkıyo dvd yi takıp tekrar ileri diyorum yükle yi tıklıyorum bu sefer kurulum başlıyor diyor ve orda kalıyor ilerlemiyor 2 tane dvd room var 2 siylede denedim. aynı dvd yle daha önce baska pc ye kurdum ama ben kendi pc me kuramıyorum lütfen yardım edin...

sistemin

amd 64x2 4200

3 gb 667 mhz kingson ram

ekran kartı zotac 9600 gt

• işe yararmı bilmiyorum ama direk setupa tıklayıp kurmayi denesen birde.zaten 3 yolu var. 1. bootlu dvd ile 2. normal dvd ile 3. usb boot ile
  • anakart biosunu güncelle hocam...

arkadaşın birinde aynı sorunu bu yolla çözdük(anakart msi idi)...
  • direk windows üstünden setupla kurmayı da denedim ben 64 bit pro yu kurmaya calısıyorum oda zaten direk kuruluma izin vermiyo xp nin üstüne. daha önce indirdiğim deneme sürümü olan win 7 yide setupı tıklayarak kuruyorum oda dosyalar genişletiliyor bölümünde % 27 de kalıyo ilerlemiyo . Bu arada ilginç bi durum daha var vistada kurmaya calıstım direk setupla oda aynı yerde % 27 de kaldı ilerlemedi.

anakart bios olayını denemedim nasıl güncellenecek bilmiyorum ama onuda deneyecem artık.
  • bu arada biosum zaten güncelmiş son güncellemesi agustos 2006 da çıkmıs :(
  • Hocam hddyi c ve d diye böldüysen birde hdd yi sıfırlayıp kurmayı dene.

XP cd si ile c ve d yi sil ham hdd olsun.Sonra diski c ve d diye tekrar bölüp xp cdsini çıkar.W7 cd si ile formatla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 21 Aralık 2009; 19:53:06 >
  • onuda denedim kardeşim bende 2 hdd var biri 120 gb diger 500 gb 120 lik hdd tek parca kullanıyorum zaten bölünmüş değil ayrıca xp den c yi komple silip tüm hdd yi ham yapıp öyle kurmayı da denedim yine olmadı diger hdd yi söküp denedim yine olmadı diger 500 lük hdd yi tek takıp denedim yine olmadı. İlgin için tesekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar yardım xp mi vistamı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığın dvd problemli olabilir başka bir şey aklıma gelmiyor...
  • 3 faklı dvd ile denedim heps i de 4x le yazılmıs zaten bi gün önce baska bi pc ye kurmustum aynı dvd ile ama kendi pc me kuramadım.
  • neyse sonunda basardım herkese tesekkürler...
  • şimdide dvd leri okumuyo :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.