Şimdi Ara

win 7 kurulumu yaparken hddyi yanlislikla sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı virüs girdiği için format atma geregi duydum ancak hdd secim bolumunda yanlislikla diger bolumu sildim ancak bicimlendirmedim. Daha sonra sistemin yuklu oldugu bos alan ve sildigim hdd alanlari ekranda ayrilmamis alanlar diye gozuktugunden mecburen sistem alanina win 7 kurdum pc acildiginda tek surucu gozukuyordu yonetim araclari disk yapilandirmasi bolumunden diger ayrilmamis alan icin yeniden disk alani ekle dedim bicimlendirmeden diger alabi ekledim ancak bilgisayarimdan diger alana girebilmem icin bicimlendirmenib sart oldugu soyleniyor ben bu bolumdeki bilgileri nasil kurtaricam ? Arkafasim bana bi hdd kutusu satin alip usb gorevi gostererek bagladigimiz taktirde bilgileri kurtarabilecegimizi soyluyor bana kalirsa o islemde baglansa bile naska pc ye hdd bicimlendirme isteyecegini dusunuyorum. Diger surucudeki resim, video , calismalarim ve tum yedeklerim vardi yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşının dediğini dene o da programlarla kurtarmayı kastediyor anladığım kadarıyla başka türlü alamazsın o dosyaları silmişsin bir defa
  • peki aklınızda bir kurtarma programı varmı tavsiye edebileceğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan25

peki aklınızda bir kurtarma programı varmı tavsiye edebileceğiniz ?

Recuva'yı dene lakin Hdd geniş olduğundan işlem uzun sürebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Hemen Deniyorum Mecburen Bekliyeceğiz 100 Gb yi
  • Recuva hdd olmadiği için arama yapamadi bende

EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.5

kurdum şu anda dosyaları buldu ve kaydetmeye başladi bakalım umarım kurtarabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.