Şimdi Ara

Win 7 Masaüstü Açılış Sesi Geliyor, Logo Ekranında Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Format atmaya çalıştığım bir bilgisayarla ilgili ilginç bir problemim var. Daha önce de benzer bir problemle karşılaştım ve yapamamıştım. İnternette yeterli bir bilgiye ulaşamadım. Sorunum şöyle;

Bilgisayara win7 kurmaya çalışıyorum, kurulum sorunsuz bitiyor fakat ilk açılışta windows logosunun olduğu bölümde ekran donup kalıyor ancak bir süre sonra masaüstü açılmış gibi açılış sesi geliyor. Bilgisayarın hdd ve ramlerini değiştirerek yeniden kurulum yaptım fakat sorun düzelmedi. Daha önceden de benzer bir sorunla karşılaşıp yapamamıştım ve ürünü servisine gönderdim, servisteki kişi bios ile ilgili bir işlem yaptığını ve sorunu giderdiğini söylemişti. Bu gibi sorunlar freedos işletim sistemli bilgisayarlarda olduğunu söyledi. Elimdeki leptop freedos satın alınıp daha sonradan win7 kurulmuş bir bilgisayar. Sorunun biosla alakalı bir yazılım sorunu olduğunu düşünüyorum fakat ne kadar araştırdıysam da nasıl yapıldığını öğrenemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Şimdiden teşekküler.

• Teşekkür ederim, sanırım bu linkteki bilgiler sorunumu çözecek.

http://www.sordum.net/14461/uefi-bios-ile-gelen-laptoptaki-windows-8-i-silip-windows-7-kuralim/

http://www.sordum.net/11937/freedos-yuklu-laptop-a-windows-7-yukleme-sorunu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRoMeNCeR -- 22 Eylül 2014; 14:53:07 >

• Merhaba sorunum halen çözülmedi arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevirinim.
  • Merhaba arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
  • Merhaba arkadaşlar, sorunu sonunda kendim çözdüm. Leptop un bütün bios update lerini yaptıktan sonra Acronis ile daha önce hazırladığım bir image ı attım, sistem kuruldu, Image atma ile sorunu çözdüm, paylaşayım istedim. Teşekkürler.
  • En son veersiyon biosa gücellemende fayda var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRoMeNCeR

Merhaba arkadaşlar, sorunu sonunda kendim çözdüm. Leptop un bütün bios update lerini yaptıktan sonra Acronis ile daha önce hazırladığım bir image ı attım, sistem kuruldu, Image atma ile sorunu çözdüm, paylaşayım istedim. Teşekkürler.

farklı sürümlerle denediysen ve hala olmadıysa zaten biostan olduğu belliymiş

adına sevindim birdaha ki sorunlarınızda açtığım win7 anakonuya yazarsanız görme ve cevap verme olasılığım daha fazla artar.
  • anladım teşekkür ederim
  • Muhtemelen acronis ile attığını için çözülmüş bu benimde kaç keredir basıma geliyor sanırım b890 gibi işlemcili leptoplarda oluyor hep simdi win 8 kuruyorum bios updateyi bilmiyorum elinde üniversal ghost var onunla olmadi simdi acronisle ugrasilmaz bakalım kolay yolunu bulabilecekmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.