Şimdi Ara

win 7 uyku problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda win 7 ultimate kullanıyorum ve wistadan sonra baya hızlı oldugu kesin bilgisayarım masaüstü problemim ise uyku moduna aldıktan ve tekrar açtıktan sonra sistem airties w-300 wireless adaptörü tanımıyor ancak açıp kapatmam gerekiyor ya da usbden çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum sorun nereden kaynaklanıyo bi türlü bulamadım güç seçenekleri aygıt yöneticisi herşeyi denedim ama olmadı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: seranat

arkadaşlar şu anda win 7 ultimate kullanıyorum ve wistadan sonra baya hızlı oldugu kesin bilgisayarım masaüstü problemim ise uyku moduna aldıktan ve tekrar açtıktan sonra sistem airties w-300 wireless adaptörü tanımıyor ancak açıp kapatmam gerekiyor ya da usbden çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum sorun nereden kaynaklanıyo bi türlü bulamadım güç seçenekleri aygıt yöneticisi herşeyi denedim ama olmadı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Aynı sorun benim masaüstümde de var (ve aynı adaptör) , uyku modundan çıkınca bilgisayar a sağ tıklayıp aygıt yöneticisine (ne denediysem olmadı diyorsunuz ama bende sorun böyle ortadan kalkıyor) girin ordan w300 adaptörü bulun , devredışı bırakıp tekrar etkinleştirirseniz düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 7 Ocak 2013; 14:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

arkadaşlar şu anda win 7 ultimate kullanıyorum ve wistadan sonra baya hızlı oldugu kesin bilgisayarım masaüstü problemim ise uyku moduna aldıktan ve tekrar açtıktan sonra sistem airties w-300 wireless adaptörü tanımıyor ancak açıp kapatmam gerekiyor ya da usbden çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum sorun nereden kaynaklanıyo bi türlü bulamadım güç seçenekleri aygıt yöneticisi herşeyi denedim ama olmadı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Aynı sorun benim masaüstümde de var (ve aynı adaptör) , uyku modundan çıkınca bilgisayar a sağ tıklayıp aygıt yöneticisine (ne denediysem olmadı diyorsunuz ama bende sorun böyle ortadan kalkıyor) girin ordan w300 adaptörü bulun , devredışı bırakıp tekrar etkinleştirirseniz düzelir.

sorun'un kesin çözümü yok sanırım ama win 7 ' nin uykudan sonra işletim sistemiyle alakalı usb girişlerine enerjinin yani güç kaynağının tam iletilememesiyle alakalı oldugunu okudum en azından bunula ilgili kesin çözümü olan arkadaslar varsa yardımcı olursa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seranat -- 7 Ocak 2013; 19:38:58 >

• quote:

quote:

quote:

sorun'un kesin çözümü yok sanırım ama win 7 ' nin uykudan sonra işletim sistemiyle alakalı usb girişlerine enerjinin yani güç kaynağının tam iletilememesiyle alakalı oldugunu okudum en azından bunula ilgili kesin çözümü olan arkadaslar varsa yardımcı olursa çok iyi olur

Ben driver uyumsuzluğundan olduğunu düşünüyorum , bildiğim kadarıyla wus 300 ün win7 driver'ı yok.

• Tahminimce bilgisayar uyku moduna geçtiğinde windows wireless cihazın gücünü kesiyor ve uyandıktan sonra tekrar güç verse de çalışmıyor. Denemenizi istediğim aşağıdaki ssda (bilgisayarım -> yönet -> aygıt yöneticisi) sarı olarak işaretlediğim kısımdaki tik'i kaldırmanız. (wireless adaptor kullanmadığım için huawei 3g adaptor üzerinde örnek gösterdim)

win 7 uyku problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker -- 8 Ocak 2013; 5:07:29 >
  • denetim masası -> güç seçenekleri -> plan ayarlarını düzenle(seçili olan güç planının yanındaki) -> gelişmiş güç ayarlarını değiştir -> kablosuz bağdaştırıcı ayarlarına girin. orada güç tasarruf modu en yüksek seviyeye ayarlanmış olabilir. seçeneği daha düşük seviyeye veya en fazla performansa getirerek, çalıştırmayı deneyin. aynı yerde, usb ile ilgili güç ayarları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 8 Ocak 2013; 19:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker

Tahminimce bilgisayar uyku moduna geçtiğinde windows wireless cihazın gücünü kesiyor ve uyandıktan sonra tekrar güç verse de çalışmıyor. Denemenizi istediğim aşağıdaki ssda (bilgisayarım -> yönet -> aygıt yöneticisi) sarı olarak işaretlediğim kısımdaki tik'i kaldırmanız. (wireless adaptor kullanmadığım için huawei 3g adaptor üzerinde örnek gösterdim)

win 7 uyku problemi

denedim kardeşim ama power management yok resimde de gördüğün gibi

win 7 uyku problemi

win 7 uyku problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seranat -- 9 Ocak 2013; 21:55:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

denetim masası -> güç seçenekleri -> plan ayarlarını düzenle(seçili olan güç planının yanındaki) -> gelişmiş güç ayarlarını değiştir -> kablosuz bağdaştırıcı ayarlarına girin. orada güç tasarruf modu en yüksek seviyeye ayarlanmış olabilir. seçeneği daha düşük seviyeye veya en fazla performansa getirerek, çalıştırmayı deneyin. aynı yerde, usb ile ilgili güç ayarları var.

olmuyo karşim resimde gördüğün bütün seçenekleri denedim uyku modundan sonra sanki bilgisayar wireless adaptörünü usbden çıkarıyor anlamadım gitti

win 7 uyku problemi

win 7 uyku problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seranat -- 9 Ocak 2013; 21:55:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben driver uyumsuzluğundan olduğunu düşünüyorum , bildiğim kadarıyla wus 300 ün win7 driver'ı yok.

o da bi muamma zaten ilk format attıgım anda wireless sürücünü yükledim ama çalışmadı daha sonra ethernet ile baglanarak çözümü bulabildim sanırım haklısın bu durum sürücü ile alakalı da olabilir

• Güncel :D +1 Daha olduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.