Şimdi Ara

win 7 ve xp mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    win7 üzerinde xp mod kurmaya çalışıyorum . (daha önceden kurmuştum çalışıyordu).
    win7 türkçe olarak kurdum xp mod yüklemeye kalktım. yüklemede herhangi bi sorun yok .

fakat xp mod geçmeye kalktıgımda lisansı kabul ediyormusun v.b kurulumu başlat dediğimde ekrana bişey gelmiyor.
    arkada çalıştıgını görev yöneticisinden görebiliyorum.ben bir çözüm bulamadım.
    sanal makinalarıma baktıgımda çalışıyor yazıyor.
    fakat ekranda görüntü olarak birşey gelmiyor. sanal makinanın üstüne sürekli enter tuşuna baştıgımda kullanıcı adı ve şifresinin oldugu görebiliyorum fakat ekrana pencere şeklinde açılmıyor. sanki arkada açık fakat ekranda görüntüsü yok.

ilginç bir sorun . anlatmasıda biraz zor. kısacası sanal mod çalışıyor fakat ben ekranda bir şey göremiyorum.

daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu . yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

anakar kart üzerinden virtual açık .
    gigabye 790fxt amd x4 955 işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrico_mms -- 24 Mayıs 2010; 12:18:13 >

• kullandığınız windows 7 orijinal değilse bu normaldir. 32 bit mi kullanıyorsunuz? Xp modun sisteminize uygun olduğundan eminmisiniz ve kurulumdan önce xp mod icin güncelleme yaptınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.