Şimdi Ara

Win 7 yavaş kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben windows 7 ultimate 64 bit i kurmaya çalışırken,bootdan sonraki windows loading harici tüm işlemler çok ağır işliyor.aynı sorun vsta ultimate 64 bittede olmuştu.
    sistemim msi g31m3 v2 anakart
    İntel Quad Q9400
    1 tb hddhd 4650 512 mb

sorun nerde acaba yardımcı olun lütfen teşekkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukÖzdemir -- 25 Eylül 2009; 17:09:17 >

• lütfen yardımcı olun
  • Nedense bende kurarken ağır işledi.İlk kurulumda hata verdi.İkinci denemede kurabildim.
    Intel Q9400
    DFI DK-P35TR
    80GB HDD
    4GB DDR2
  • alla alla ya kaç kere denedim olmadı :(
  • kurarken aşırı yavaştı benimkide cok uzun surdu.kurduktan sonra gayet düzgün çalışıyor,kurarkenki yavaşlıgının sebebini bende anlamadım
  • Sistemleriniz ne acaba..

Mesela bende MSDN son sürüm var. Kısa sürede kuruldu.

Aklıma bioslarınız geliyor. Bişeyler açık mı acaba..
  • Bazı sistemlerde oluyor, sadece size özgü birşey değil. Ama mutlaka biosdan falan bir çözümü olması gerekir. AMD platformu kullanan bir tanıdığımda da boot yaptıktan sonra baya bekliyor. Ben diyorum 15 dakikada windows 7'yi kuruyorum. Kafayı yiyor nasıl yapıyorsun diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnde biostan olduğunu düşündüm ve bios update yapmıştım.ama gene aynı sorun.
    sistem
    İntel Q9400
    4 gb ram
    1tb hdd
    hd4650 512 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukÖzdemir -- 25 Eylül 2009; 22:21:14 >
  • Bende de aynı sorun var arkadaşlar.Nasıl kurtulacağız bu durumdan belli değil.Setup starting mi ne yazıyor orada kalıyor benimki.Orada kaç dakika beklemek gerek acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Eylül 2009; 11:55:26 >
  • Bendede aynı sorun var. Çok kurcalamaya gerek yok zaten kurulum sonrası windows düzgün çalışıyor.
  • Evet bu sorunu kendim çözdüm.

Anakartım msi.Bios ayarlarına girdim ve bit support diye bir seçenek gördüm.disablad idi enabled edip şansımı denedim ve mutlu son.Şu anda windows 7 kullanıcısıyım : )

umarım aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukÖzdemir

Evet bu sorunu kendim çözdüm.

Anakartım msi.Bios ayarlarına girdim ve bit support diye bir seçenek gördüm.disablad idi enabled edip şansımı denedim ve mutlu son.Şu anda windows 7 kullanıcısıyım : )

Ben de bir kurcalayım bakalım biosu.Belki bende de olur.

Ek:Bende öyle bir seçenek yok.Bir de bende bu yavaş kurulum 32 bitte de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Eylül 2009; 13:02:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

32 bitte de oluyorsa benim yöntemimle olucağını sanmam.ben de vista ultimate 64 bitte de aynı sorun olmuştu ama o zaman çözememiştim.kısmet win 7 yeymiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

32 bitte de oluyorsa benim yöntemimle olucağını sanmam.ben de vista ultimate 64 bitte de aynı sorun olmuştu ama o zaman çözememiştim.kısmet win 7 yeymiş.

Sizde sadece 64 bitte oluyor bu sorun sanırım.Diğer arkadaşların da sadece 64 bitte mi acaba sorunu?

• evet benim sadece 64 bitte oluyordu.Çözdüm sorunu ama sonunda.
    Diğer arkadaşları bilmiyorum
  • Ben şimdi Windows 7 64 Biti de deneyeceğim.Bakalım aynı problem olacak mı...
  • aynı sorun bendede vardı biostan floppy i iptal edince düzelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

aynı sorun bendede vardı biostan floppy i iptal edince düzelmişti

Ben de iptal edince düzeldi.Keşke daha önce yazsaydınız.O kadar uğraştım sonra aklıma geldi floppyden olduğu neyse halloldu ama usb modem ile bir türlü Windows 7 ile internete bağlanamadım.Driver ile tanıtıyorum fakat bağlanamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.