Şimdi Ara

Win 7 yi kaldırırmı sistemim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ATİ RADEON X1550 512 MB 128 BİT EKRN KARTI
    FOXCONN 671 MX C2D DETEKLİ ANAKART
    2GB 667 MHZ RAM
    80 GB İDE HDD.

Bu sistem win 7 ultimate kaldırırmı arkadaşlar bi yardımcı olursanız hemen kurucam.

• bence kaldırır denemelisin
  • hiç bi sorun olmaz kur
  • o sistem kaldırmazsa win 7 y boşuna çıkarmışlardır çok rahat kaldırır dostum
  • kaldırır ama tat vermez xp ye devam et bence
  • Teşekkür ettim yeterince aydınlandım :) kurulum haftasonuna ertelendi malum yazılılar fln :))
  • Kaldırır kaldırırrr....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeck1234

P4 630 3.0 GHZ 2 MB L2 CACHE 800 FSB
    2GB 667 MHZ RAM
    80 GB İDE HDD.

Bu sistem win 7 ultimate kaldırırmı arkadaşlar bi yardımcı olursanız hemen kurucam.

bunun cevabını bulamadm ama
  • quote:

quote:

2GB 667 MHZ RAM
    80 GB İDE HDD.

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee
    Windows 7 Bilmeceleri(64/32Bit Hangisi Diyenler,Hangi Paket Diyenler,SP1 Bekleyenler)Lütfen Bi Bakın
    bir okursan sorularına cevap bulursun

• Merhabalar zeck1234,
    İnternette Windows 7'nin sisteminizde rahat çalışıp çalışmadığını ölçen programlar var. Örneğin Windows 7 Upgrade Advisor bunlardan biri. Bu tür programlar yardımcı olabilir.
  • Az çnce win7'ye ilk adımımı attım bende. Notebook oldukça eski IBM'in Thinkpad modeli. Bir fikir versin diye ana özelliklerini yazayım.

-Centrino 1.8 işlemci
    -756 ram
    -32 MB ati radeon mobil 7500 ekran kartı.

Kısa deneyimime göre win7'de hız olarak bir sorun yaşamadığımı söyeleyebilirim. XP'den daha hızlı denemese de, çok yavaş da demek doğru olmaz. Hemen hemen aynı gibi durum.

Bu arada dip not olarak ekliyeyim: Bir kaç donanımı win7 tanımadı. Xp sürücüleri ile bunları tanıtabildim. Doğrusu şaşırtıcı ve güzel oldu bu.
  • Dostum win7 yi sistemin kaldırır fakat bazı yerlerde okuduğum bilgilere göre tek çekirdekli işlemciler pek iyi performans göstermiyormuş.bence XP ye devam et.XPde tek çekirdekli işlemciler daha performanslı çalışıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEMRE_1 -- 4 Aralık 2009; 20:22:50 >
  • Kaldırır, kurabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

2GB 667 MHZ RAM
    80 GB İDE HDD.

quote:

Windows 7 Bilmeceleri(64/32Bit Hangisi Diyenler,Hangi Paket Diyenler,SP1 Bekleyenler)Lütfen Bi Bakın
    bir okursan sorularına cevap bulursun

hala yazıyı okuyp cvp alamadıysan, kaldırır kurabilirsin ama tek çekirdekli işlemcin var fayda getirmez sana xpde kal daha iyi

• cevaplar için teşekkür ederim kurdum sistemi , şu anda iyi performans alıyorum fakat ses cızırdaması sorunum oluştu nedenini bilmiyorum ses kartını tanıdı win 7 biraz cızırtı yapıyor ben kasım güncelleştirmesini yüklediğimde ise çok ama çok fazla cızırtı oldu bende az cızırtılı olsn diye son yüklediğimi kaldırıp win 7 ye tarattırdım tekrar onu kullanıyorm . Onun haricinde hız bakımından problemim yok %30 ram kullanımı %3 %10 arası da cpu kullanımı işlem yapmadan oluyor.

EDİT: Sistem puanını 3.9 verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeck1234 -- 5 Aralık 2009; 23:09:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.