Şimdi Ara

Win 8.1 Norton Internet Security uyum problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler. Problem basit ama çözemedim bir türlü. Eskiden alınmış bir Norton 2012 var elimde fakat uyumluluk problemi verip duruyor. 8.1 e güncellemeden önce cd içerisinde uyumluluk ayarı yaparak kurmuştum fakat 8.1 ile birlikte tamamen kullanılmaz oldu. Tekrar aynı şekilde kuramıyorum. Bunun başka bir yolu yok mu?

• Eski sürümler yeni windows larla uyumlu değiller. Daha yeni bir sürüm yüklemek zorundasın.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Elimdeki ücretli sürüm olduğu için uğraşıyorum ama olmuyor. win 8 de çalışan program bunda niye çalışmıyor onu anlamadım. Programı kurup güncellemiştim birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demolition34

Elimdeki ücretli sürüm olduğu için uğraşıyorum ama olmuyor. win 8 de çalışan program bunda niye çalışmıyor onu anlamadım. Programı kurup güncellemiştim birde.

Ücretli sürümler aynı key ile üst sürümlerde de kullanılıyor. Daha üst sürüm yüklemeni tavsiye ederim. Boşuna uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demolition34

Slm Norton arayip elinizdeki keyi son çıkan Norton ürünü Norton security 2015 lisansı ile degistirmelerini isteyin Windows 8.1 ile tam uyumlu elinizdeki lisans ile direk Norton security 2015 yükseliyor bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.