Şimdi Ara

win 8 acer 1 buçuk dk da açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • direk konuya giricem yeni aldığım acer marka laptop özellikler 8 gb ram 4 gb ekran kart0ı gt940m 1tb i5 5. nesil.. başlat butonuna bastıktan sonra şifre ekranının gelmesi 1dk 20 sn sürüyor tamamen kullanıma hazır olması 2 dk ya yakın başlangıçta çalışan tüm gereksiz şeyleri devre dışı bırakmama rağmen sorun çözülmedi.. virüs programıylada alakası olmadığını biliyorum 3 tane değşiştirdim sürede herhangi bir değişme olmadı.. yardımlarınızı bekliyorum pc alalı 1 ay oldu..

• Kullanmadığınız servisleri kapatarak sistem yükünü azaltabilirsiniz. Bunun dışında disk birleştirme öneririm. O&o defrag tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Kullanmadığınız servisleri kapatarak sistem yükünü azaltabilirsiniz. Bunun dışında disk birleştirme öneririm. O&o defrag tercih edilebilir.

Yalnız hocam işi bilmeyen birisi yanlış şeyleri de devre dışı bırakabilir çok fazla şeyapmamak lazım bence bu arada Windows un kendi programı var performans sorunlarını çözmek içinhttp://windows.microsoft.com/en-us/windows7/open-the-performance-troubleshooter deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millenium11 -- 25 Ekim 2015; 20:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.