Bildirim
Win 8 de ses kalitesinde artış oldu mu ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aynı, pek bi vark göremedim onboard realtek hd ile. -
pc de sesi ses yapan ses kartıdır işletim sisteminden birşey beklemek bence hata olur -
Kalite olmasa da şiddet olarak ciddi bir artış oldu bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
pc de sesi ses yapan ses kartıdır işletim sisteminden birşey beklemek bence hata olur
İyi diyorsun , ama donanımı tam anlamıyla kullanacak olanda yazılımdır. Xp de ses kartımla iyi performans alırken win7 de ot gibi ses alıyorsam bu işletim sisteminin sorunudur.
Benim merak ettiğim win 8 de ses kartı donanımsal hızlandırma desteği olup olmamasıydı
Xp ve öncesi ses işleme tekniği ses kartı üreticilerine bırakılmışken , vista sonrası microsof amcam kendi tekniğiyle ses işleme dayatması yapmıştı. Şuan iyi ses kartımla onboard ses çiplerinden daha fazlasını alamıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
şimdi ben win 7 ultimate kullanıyorum ses kartım creative sound blaster öyle çok aman aman bir ses kartı değil zaten ama kendi menüsünde her şey aktif halde olmasına rağmen bazı ayarları tam tersinede getirsem ince önemli olmayan ayarlar bunlar sese bir eksisi artısı falan olmuyor acaba ses kartının ucuzluğundanmıdır yoksa dediğiniz gibi işletim sistemindenmidir onu tam bilemiyeceğim ama genel anlamda sesten gerçekten çok memnunum onboard a göre zaten bariz fark var bence -
quote:
Orijinalden alıntı: FRAPS
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
pc de sesi ses yapan ses kartıdır işletim sisteminden birşey beklemek bence hata olur
İyi diyorsun , ama donanımı tam anlamıyla kullanacak olanda yazılımdır. Xp de ses kartımla iyi performans alırken win7 de ot gibi ses alıyorsam bu işletim sisteminin sorunudur.
Benim merak ettiğim win 8 de ses kartı donanımsal hızlandırma desteği olup olmamasıydı
Xp ve öncesi ses işleme tekniği ses kartı üreticilerine bırakılmışken , vista sonrası microsof amcam kendi tekniğiyle ses işleme dayatması yapmıştı. Şuan iyi ses kartımla onboard ses çiplerinden daha fazlasını alamıyorum
Bence vista da ses kalitesi arttı. 7 de daha da iyileştirildi. 8 de pek aman aman bir değişiklik olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X