Şimdi Ara

win 8 disk yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win 7 yüklü iken flash ile win 8 yükledim 500lük hardiskin 14 gb kurtarılmış alan adı altında boş ve 120 gb kadarı da dolu görünüyor hiç bir şey yüklemedim. zaten toplamda da 500 ü bulmuyor. printscreen aldım buna göre sorunum nedir ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remilci -- 2 Mart 2013; 1:08:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: remilci

arkadaşlar win 7 yüklü iken flash ile win 8 yükledim 500lük hardiskin 14 gb kurtarılmış alan adı altında boş ve 120 gb kadarı da dolu görünüyor hiç bir şey yüklemedim. zaten toplamda da 500 ü bulmuyor. printscreen aldım buna göre sorunum nedir ne yapmalıyım.

hocam resimde anlattım inş. yardımcı olur.

Windows u nereye yüklediysen üstüne gel sağ tık yap özellikler i seç Disk temizlemeyi başlat

win 8 disk yönetimi

daha sonra resimdeki gibi sistem dosyalarını temizle var. korkma bilgisayarına zarar vermez win 7 den kalan işe yaramaz öğeleri siliyor sadece. bendede yüklü win 8

win 8 disk yönetimi

ve son olarak ne kadar tik varsa hepsini işaretle ve temizliği başlat. bittikten sonrada bilgisayara reset at.

win 8 disk yönetimi

• hemen deniyorum cevap için teşekkür ederim.
  • quote:

hemen deniyorum cevap için teşekkür ederim.

Rica Ediyorum Bende Sonucunu bekliyorum bildirirsin umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 2 Mart 2013; 2:03:54 >
  • resimdeki durumdaydı 90 gb silinecek dosya buldu silmeye başladı. inş. bitecek :D

win 8 disk yönetimi
  • quote:

resimdeki durumdaydı 90 gb silinecek dosya buldu silmeye başladı. inş. bitecek :D

win 8 disk yönetimi

geçmiş olsun diyelim ozaman 90 GB rahatlıyorsun :))

---------Edit-----------

Resim Açılmıyor bu arada:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 2 Mart 2013; 2:17:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.