Şimdi Ara

Win 8 Enterprise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Windows 8 Enterprise yi yüklediğimiz zaman D deki dosyalarımız silinir mi? silinmemesini nasıl sağlayacağız?Acil lütfen.

• Acill lütfen.
  • C ye kurarsanız D deki dosyalarınız silinmez...
  • Kurarken Yükselt ve gelişmiş diyor yükselt yapamıyorum gelişmişe basarsam da dosyalar silinir diyor.Yine de gelişmiş dersem ve C diske yüklersem D diski silinmez değil mi?
  • Lütfen bir yardım edin
  • Bir soru daha Win 8 Enter'i yüklediğim de Windows.old dosyası olacak mı, olacaksa sorun yok.Litfen acil yardım gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızıboğa

Kurarken Yükselt ve gelişmiş diyor yükselt yapamıyorum gelişmişe basarsam da dosyalar silinir diyor.Yine de gelişmiş dersem ve C diske yüklersem D diski silinmez değil mi?

Silinir dediği dosyalar "C" deki dosyalar (tabii sistemi C ye kuruyorsanız), D diski silinmez bu durumda. Windows old dosyası olacak yükseltme yaptığınız için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    11 ay önce açıldı
    Windows 7 Ultimate
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bir siteye baktım şu yazı vardı eğer bu yazı doğruysa sorun olmayaccak benim için.

Format atmadan kurma: Kurulum esnasında "Özel Kurulum" seçeneğini seçin. Disk ekranı geldiğinde hiçbir bölümü silmeyin. C sürücüsünü boyutuna göre tespit edin ve onu seçip "İleri" deyin. C sürücüsünde en az 18 GB boş alan olmalıdır. Sıfır ve temiz bir Windows 8 kurulacak ve eski işletim sistemi, içindeki oyunlar ve herşey dahil, Windows.old klasörüne taşınacaktır.
  • Benim dediğimle nesi farklı?:)..
  • Özür dilerim :) yani şimdi orda yazan şekilde yüklersem sorun çıkmayacak.Allah sonumuzu Hayırlı Etsin :)
  • Motan senden Allah Razı Olsun... Yükledim Kurdum D deki dosyalar gitmedi Harika bi şey:D hemen cevapladığınız için Teşekkürler. Allah Razı Olsun...
  • Lafı bile olmaz, ben de bu bilgiyle doğmadım, birileri yardım etmişti zamanında. İyi günlerde kullanın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.