Merhaba, Windows 8 Enterprise yi yüklediğimiz zaman D deki dosyalarımız silinir mi? silinmemesini nasıl sağlayacağız?Acil lütfen.
Acill lütfen.
C ye kurarsanız D deki dosyalarınız silinmez...
Kurarken Yükselt ve gelişmiş diyor yükselt yapamıyorum gelişmişe basarsam da dosyalar silinir diyor.Yine de gelişmiş dersem ve C diske yüklersem D diski silinmez değil mi?
Lütfen bir yardım edin
Bir soru daha Win 8 Enter'i yüklediğim de Windows.old dosyası olacak mı, olacaksa sorun yok.Litfen acil yardım gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızıboğa
Kurarken Yükselt ve gelişmiş diyor yükselt yapamıyorum gelişmişe basarsam da dosyalar silinir diyor.Yine de gelişmiş dersem ve C diske yüklersem D diski silinmez değil mi?
Silinir dediği dosyalar "C" deki dosyalar (tabii sistemi C ye kuruyorsanız), D diski silinmez bu durumda. Windows old dosyası olacak yükseltme yaptığınız için...
Şimdi bir siteye baktım şu yazı vardı eğer bu yazı doğruysa sorun olmayaccak benim için.
Format atmadan kurma: Kurulum esnasında "Özel Kurulum" seçeneğini seçin. Disk ekranı geldiğinde hiçbir bölümü silmeyin. C sürücüsünü boyutuna göre tespit edin ve onu seçip "İleri" deyin. C sürücüsünde en az 18 GB boş alan olmalıdır. Sıfır ve temiz bir Windows 8 kurulacak ve eski işletim sistemi, içindeki oyunlar ve herşey dahil, Windows.old klasörüne taşınacaktır.
Benim dediğimle nesi farklı?:)..
Özür dilerim :) yani şimdi orda yazan şekilde yüklersem sorun çıkmayacak.Allah sonumuzu Hayırlı Etsin :)
Motan senden Allah Razı Olsun... Yükledim Kurdum D deki dosyalar gitmedi Harika bi şey:D hemen cevapladığınız için Teşekkürler. Allah Razı Olsun...
Lafı bile olmaz, ben de bu bilgiyle doğmadım, birileri yardım etmişti zamanında. İyi günlerde kullanın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme