Şimdi Ara

Win 8 hakkında (tekrar yükleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım çökse veya işletim sistemini silip linux yüklesem. tekrar windowsa geçmek istediğimde ürün anahtarı yazıyor bilgisayarımda onu kopyalasam yeter mi?

• Ürün anahtarından kastınız nedir ? Windows 8 ile gelen bilgisayarların altında ürün anahtarı yazmaz. Uygun sürümü yüklediğinizde key girmenizi istemeden etkinleşir windows.
  • bilgisayarım özelliklerde ürün kimliği yazıyorya onu diyorum ve mesela linux kurduktan sonra tekrar win8 i nasıl kurucam ? win7 de güzeldi de işler burda biraz anlayamadım. cd yok bişey yok linux pc den nasıl ceviricem windowsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

bilgisayarım özelliklerde ürün kimliği yazıyorya onu diyorum ve mesela linux kurduktan sonra tekrar win8 i nasıl kurucam ? win7 de güzeldi de işler burda biraz anlayamadım. cd yok bişey yok linux pc den nasıl ceviricem windowsa

Ürün kimliği ile Windows'u etkinleştiremezsiniz. Bilgisayarınız Windows 8.1 ile geldiyse Microsoftun kendi sayfasından (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8 ) Windows 8.1 indirme aracını bilgisayarınıza indirin. Bu araç yardımıyla Windows 8.1 Single Language Türkçe (x64) sürümünü bilgisayarınıza indirin. Bu iso ile kurulum yaptığınızda Windows otomatik olarak etkinleşecektir. Eğer ürün anahtarı sorarsa atla deyin. Otomatik olarak etkinleşecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım fakat 8.0 olarak gelmişti bilgisayar . aynı durum ona da geçerli mi? cevap için teşekkür ederim. birde kurtarma diski mevzusu varmış onu araştırayım :)
  • Evet. Geçerlidir. Kurtarma diski kurtarma bölümünü sildiyseniz çalışmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.