Arkadaşlar merhaba ben donanımhaber yeni üye oldum önceden takip ediyordumda üye olmak bügüne nasipmiş ben size sorunumu söyliyim.
Biz abimle aynı pc kullanıyoruz win 8 yükledik ikimizin mail hesabına göre hesap açtık kullanan bilir. Sorunum benim yüklediğim oyun, program fark etmez onda görünmiyecek onun yüklediği bende görünmücek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: makinis
Arkadaşlar merhaba ben donanımhaber yeni üye oldum önceden takip ediyordumda üye olmak bügüne nasipmiş ben size sorunumu söyliyim.
Biz abimle aynı pc kullanıyoruz win 8 yükledik ikimizin mail hesabına göre hesap açtık kullanan bilir. Sorunum benim yüklediğim oyun, program fark etmez onda görünmiyecek onun yüklediği bende görünmücek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Öncelikle aramıza hoş geldin :)
Sorunun ise ; Farklı hesaplar açıp kendininkine Şifre koyup Admin yapmadan kullanabilirsin Oda kendi hesabını kullanır . Ancak bilgisayar 2'ye bölündüğünden bazı işlemleri 2 kat daha fazla yapacağı için bir kaç soruna neden olabilir.Bu seni korkutmasın Donanımın iyi ise pek hissetirmeyecektir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme