Şimdi Ara

win 8 'yeniden başlat' da takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin kurban bayramını kutladıktan sonra laptoptaki problemi anlatayım kısaca.
    Yaklaşık 1 yıl önce Lenovo ideapad s400 laptopu aldım.
    bunun özellikleri intel core i5 işlemci
    grafik kartı intel hd 4000 ve
    amd radeon hd 7450
    laptopu aldıktan sonra win 8.1 çıktı. ben 8 den 8.1 e update yapmıştım..
    neyse 1 yıl sorunsuz kullandım. hatta 1-2 defa virüs bulaştı temizledim ..
    geçenlerde sistem iyice yavaşladığı için bilgilerimi yedekleyip. sistemi fabrika ayarlarına döndürdüm. bu işlemi özel bir tuşu (onekey recorvary) ile otomatik yapıyorsunuz.
    tabii tüm update leri yapmak gerekti. win 8.1 almak için önce win 8 güncellemeyi zorunlu tutuyor.. ancak gel gel gelelim update denetle ve güncellemeleri indir dedikten sonra bir süre windows yeniden başlatılıyor diyor ve bu ekranda takılıp kalıyor.. sonuç olarak power tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum.. aynı zamanda bilgisayarı kapat deyince çok geç kapanıyor.. ve yeniden başlat denince her seferinde "yeniden başlatılıyor"" ekranında takılıp kalıyor.. dolayısı ile güncellemeler de tam olarak yapılamıyor..
    bir çok kez fabrika ayarlarına tekrar döndürdüm her seferinde aynı şey... bu sorun nasıl çözülür arkadaşlar

• A.Fatih kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılacaktır diyor. Açılmıyor laptop. Bios'a da giremiyorum. Yardımcı olursanız seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.