Şimdi Ara

Win 8 Yüklenen Güncellemeleri Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar PC yi sıfır yeni aldım 1 ay oldu ama 2-3 yıl önce yüklenmiş güncellemeler var nasıl oluyor sıfır ürün açılıp güncellenmiş mi oluyor ve aldıktan sonra pc otomatik güncelledi ağırlaştı ve ben güncellemeleri kaldırdım ilk gün ki gibi hızlandı resimdeki diğer güncellemeleri de kaldırayım mı arkadaşlar yoksa kalsın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: betmen93

Merhaba arkadaşlar PC yi sıfır yeni aldım 1 ay oldu ama 2-3 yıl önce yüklenmiş güncellemeler var nasıl oluyor sıfır ürün açılıp güncellenmiş mi oluyor ve aldıktan sonra pc otomatik güncelledi ağırlaştı ve ben güncellemeleri kaldırdım ilk gün ki gibi hızlandı resimdeki diğer güncellemeleri de kaldırayım mı arkadaşlar yoksa kalsın mı ?

windows 8 yüklü iken 8.1 e dönemk sistemi yoruyor. benim başıma gelmedi ama bunu yaşayan sen dahil birçok kullanıcı var. ama 8.1 direk kurarsanız bu sorun kalmaz. size tavsiyem burdan 8.1 indirin. orjinal microsoft sitesinden indiriyor. zaten microrosoftun resmi aracı.http://www.tamindir.com/windows-81-yukleme-medyasi-olusturma-araci/ bunun haricinde eger istersenizhttp://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/restore-refresh-reset-pc burdanda sistemi fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. elle kaldırmak yazılısal sorunlara neden olabilir. hepsi birbirine entegre çalışıyor çünkü.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı sıfır 1 ay önce almış. direk 8.1 i yüklerse garantisi gider..
  • Güncelleme tarihi Microsoft Update'e yüklenme tarihi, bilgisayara değil. Sorun yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3st3rg0n

bilgisayarı sıfır 1 ay önce almış. direk 8.1 i yüklerse garantisi gider..

oda nerden çıktı. garantimi gidermiş?
  • İlk günkü güncelleştirmelerse kalsın harici güncelleştirme olursa silersin.
    yani şuan 8 yüklü düyor. siz eğer farklı bir cd ile 8.1 yüklersenız garanti dışı kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3st3rg0n

yani şuan 8 yüklü düyor. siz eğer farklı bir cd ile 8.1 yüklersenız garanti dışı kalır

öyle şey olurmu hiç ya. yazılımdan dolayı garatimi gidermiş
  • 3st3rg0n kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti konusunda öyle bir uygulama bulunmuyor.İstediği işletim sistemini yükleyebilir garantisi bozulmaz.Siz yanlış biliyorsunuz
    Hayır. ben servis ile görüşmüştüm bu konuyu işletim sistemini değişmem gerektiğini söylemiştim garantii dışı kalır dedıler ve çevremdekılerede sordum aynı cevabı aldım
  • 3st3rg0n kullanıcısına yanıt
    Yanlış,

Donanım ve yazılım garantisi farklı olaylardır. Servislik bir durumda cihazın BIOS gömülü orjinal sisteminin kurulumu için ek ücret istenir, ancak donanım sorunlarında bir sorun olmaz, ücretsizdir.
  • çok teşekkürler arkadaşlar ama ben şu garanti olayında kararsızım garantisi gider mi ?
    Kardeş dediğin çıktı yazılsal hatalar verdi sistemi geri yükle diyor yüklemedim hard disk doluyor çünkü başka çözümü varmıdır bunun format atmadan PC ağırlaşmadan
  • quote:

Kardeş dediğin çıktı yazılsal hatalar verdi sistemi geri yükle diyor yüklemedim hard disk doluyor çünkü başka çözümü varmıdır bunun format atmadan PC ağırlaşmadan

format atmadan ancak fabrika ayarlarına dönersin. recovery den yükler işletim sistemini.
    onu nasıl yapabiliriz
  • quote:

onu nasıl yapabiliriz

http://shiftdelete.net/windows-8-nasil-sifirlanir-47359 h9cam bu konuyi iyice okuyun. Cok basit bir kac islem sadece. Ancak sunu soyluyeyim bu islem baya bi uzun suree. Pc.gucune bagli olarak bu zaman azalir. Pcyi aldiginiz ilk gunku haline doner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler peki veriler dosyalar falan silinir mi pc de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.