Şimdi Ara

win 98 açılıyor diyo ama açılan bişey yok [X(][X(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sabah bizim makinalardan birini açtığımda biri windows 98 açılıyor ekranında kaldı ve açılmadı. onlarca defa reset attım ama nafile makina açılmamakta inat ediyo!
    elimde lisanslı 98 cd side var.
    tekrar ben bu makinayı açabilmem için ne yapmam gerekiyo ?
    şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım ve durumun acil olduğunu yardımlarınıza muhtaç olduğumu sölerim.

yardım edin yavv

• ie .exe hatası veriyormu
  • selam güvenlik mod a çalıştırıp msnconfig de tümünü devre dışı bırakırsan düzele bilir veya en son kurulun programı kaldırırsınn..
  • hayır hiç bir hata yok sadece win 98 açılıyor sayfası geliyor ve ööööllleeee kalıyo başka bişey olmuyo!
  • bendede aynı sorun vardı ie .exe hatası veriyor ve masaüstü acılmıyordu ben mscoing yaptımda birsey degismedi tek çözüm format at
  • kapanmıyorda değilmi
  • format atmak son tercihim olsun istiyorum çünkü makinada elde edilmesi zor bilgilerim var

• quote:

Orjinalden alıntı: seberhan1907

kapanmıyorda değilmi

hiç açılmıyoki kapansın1
  • HDDyi başka bir makinaya takıp bilgilerini kurtar o zaman.Sonra mecburen format atıcan
  • arkadaşım pc yi f8 tuşuna basarak aç msdos a düşür ve şu komutu yaz scanreg/restore problem yaşamadığın bir tarihi seçerek açmayı dene
  • ya bu makina beni öldürcek. F8 le windows başlangıc menüsüne giriyorum ordan normal yada güvenli kip dediğimde win 98 açılıyor diyo ve hep öyle kalıyo.
    seberhanın bahsettiği işlemi yapmak için msdos komut sisteminde başlat dedim ama windows msdos dosyalarını bulamıyor diye uyarı geliyor ve hangibirini seçsem kilitlenip kalıyor

ya ben bu lanet makinayı nasıl açıcam yaaa

• sistem disketi ile cd desteği ile başlatmayı denedinmi
  • zaten win 98 insanı kanser ediyor neler çekmiştim bi zamanlar ya neyse windows xp ye çıktı biraz daha iyi oldu.yapman gereken formatlamak bence hiç kasma fazla win 98 bu
  • hiçbirşekilde açılmıyo
    ne cd le nede msdosla

galiba son tercihimi kullanıcam!!!
  • Arkadaş, sistem disketi bul bir yerden öyle açmayı dene.

Başka 98'li pc varsa format a: /s ile yapabilirsin.

DAHA DA olmazsa, HDD'yi başka bir pcye tak ve verileri kurtar. Sonrasında format ve fdiski bas gitsin.

Bu pc bir önceki kapatılışta düzgün kapanmamış gibime geliyor... HDD'de de sorun olabilir. Acil olarak yedek al sonra scandisk(yüzey taramalı)...
  • arkadasım güvenli kipte de açılmıyorsa :format
  • hayırlı olsun
    hdd söküp werileri kurtarıp bu gün basıcam formatı.
    yardım eden etmeyen herkes saolsun1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.