Şimdi Ara

Win 98 altında adsl lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus marka adsl modem aldım sürücülerini kurdum link ışığı da yanıyor ama çevirmeli bağlantı kuramıyorum.Normal çevirmeli bağlantı kurmak istediğimde modem kurma sihirbazı geliyor karşıma ve modem bulunamadığını söylüyor.
    Nasıl bağlantı kurabilirim?(Win 98 altında)

• adsl modemın usb mı ?? yoksa cokkulanıcılımı
  • modem tek kullanıcılı usb
  • ok moedmın setupbını yaptıysan masa ustune bır lınk ıkonu atmıs olması gereklı eger atmamıssa modemın confıg ayarlar kısmına gel orada secmen gerekene tur kıye ıcın pppoellc vcı=8 vpı=35 kullanıcıadı paswordunu gır ve ayarları kaydet
    daha sonra eger gerekırse ıp yapılandırması nı yap kullanıcı adı ve pasordunu modemın masa ustune atmıs oldugu cevırmeleı ag kısmına yaz ve dene
  • hayır bunları yaptım tek takıldığım nokta çevirmeli bağlantı oluştıramıyorum.Yani windows modem bulma sihirbazını çıkarıyo onu pas geçemiyorum.Tek yapmam gereken şu anda kullanıcı adı ve şifreyi yazıp bağlan'a basmak ama oraya kadar gelemiyorum.
  • bunun ıcın modemın programı sana baglantı ıkonu zaten masa ustune olusturmus oması gereklı eger bu yoks ıse modemın tekarar kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.