Şimdi Ara

win nt 4.0 da administirator şifresi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    okuldaki server da nt kurulu.Birileri şifremi değiştirmiş yoksa birşeyi mi bozmuş bilmiyorum ama (normalde şifre yoktu) server açıldıktan sonra şifre sorulan yerde enter dediğimizde şifre yanlış diyor. Bu şifre olayını nasıl halledebiliriz? NT de güvenli mod diye birşey var mı? Varsa açtıktan sonra neler yapılmalı kısaca anlatabilirseniz mutlu oluruz. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederiz.

• cidden yok mu bu problemin çözümü? server içindeki bilgileri nasıl yedekleyeceğiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuscuisa

Selam gençlik,
    okuldaki server da nt kurulu.Birileri şifremi değiştirmiş yoksa birşeyi mi bozmuş bilmiyorum ama (normalde şifre yoktu) server açıldıktan sonra şifre sorulan yerde enter dediğimizde şifre yanlış diyor. Bu şifre olayını nasıl halledebiliriz? NT de güvenli mod diye birşey var mı? Varsa açtıktan sonra neler yapılmalı kısaca anlatabilirseniz mutlu oluruz. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederiz.

sam inside
    adlı progamı google da ara
    sonra herhangi bir oturum ile aç ve tarat bu işlem yalnız biraz uzun sürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 24 Kasım 2005, 16:05:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drony

quote:

Orjinalden alıntı: kuscuisa

Selam gençlik,

sam inside

ne ki bu ki ? yardım pls

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.