Şimdi Ara

Win10 Türkçe Dile Geçememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım diz üstü bilgisayarın Win 8 kurulumunu yanlışlıkla ingilizce yaptım ve Win10'a güncelledim, Win 10'da dili düzeltirim dedim fakat hata ettim. Win 10'da Türkçeye geçme adlı her konuyu ve videoyu inceledim denedim olmadı bir türlü. Display Language kısmı hep ingilizce kalıyor.

Denetim Masası > Zaman & Dil > Bölge & Dil > Bölgeyi Türkiye, dili Türkçe seçtim varsayılan dil olarak işaretledim ,güncellemelerini yükledim, reset attım fakat düzelmedi. Hatta tekrar ingilizceye, amerikaya çevirip reset atıp tekrar aynı işlemi yaptım yine fayda etmedi.

Var mı sağlam çözüm önerisi olan?

• Ben de ingilizce yükledim,başlata language arat çıkana gir orada dil yükleme yerine tıkla türkçeyi indir kur,sonra türkçe dili oraya gelecep oradan yanınki options'tan birincil dil yap de,tabi ingilizce bu sonra yeniden başlat tamam.
  • yöneticiler bu mesajı silerse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2768F54EC -- 23 Eylül 2015; 22:55:56 >
  • irfanbarutcu İ kullanıcısına yanıt
    Sürümünüz Windows 8.1 Single Langue ise kurulum yaparken değiştirebiliyorsunuz. Pc'yi sıfırlayıp baştan kurulum yaparsanız düzelmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 türkçe yama sıkıntısı
    6 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Rusça Dil Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.