Win2000 serverda Norton haricinde kullanabileceğim stabil bir antivirus programi varmi?
kasperskyi deneyebilirsin ben onu kullaniyorum bircok arkadasta antivir i tavsiye ediyor bide onu deneyebilirsin
karspersky ilk tercihin olsun daha sonra AvG
Kaspersky bencede sistem kaynaklarını harcamıyor ve update sistemi gelişmiş.
quote:
Orjinalden alıntı: xae
Kaspersky bencede sistem kaynaklarını harcamıyor ve update sistemi gelişmiş.
Kaspersky in güncellemesi ile ilgili sıkıntılar var özellikle proxy server kullanan makinelerde güncelleme yapamıyor ve programam proxy tanımlıyamıyorsun.
Symantec 2000 server için gayet yerinde bir tercih olucaktır ama illede farklı bir program kullanmak istiyorsan AVG yi sana tavsitye ederim
avg de
dosyaları direk dizine atmak tercihim eski alışkanlık zaten os dan bağımsız çalışcak şekilde ayarlanırsa update derdide olmuyor bir cumultaive bir monthly şuan ideal
Kaspersky yan ürünü olan olanda F-Secure u dene derim..
Kaspresky kendisi peş para etmez onun yan ürününü düşünmek istemiyorum ayrıca kişisel kullanım için server2000 kurduysan makinene ne kurarsan kur , ama büyük bir network ağının ana makinesi olmacak makine için düşiünüyorsan kesinlikle basit şeylerle uraşma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme