Şimdi Ara

Win32.NSanti yardım (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasper bilgisayarımda Win32.NSanti türünde adı "ntde1ect.com" bir virüs ve Autorun.inf isimli iki nesne buldu. Bu virüslerin etkileri ise şöyle

Bilgisayarım'a girdiğimde örneğin D: sürücüsüne tıkladığımda yeni pencerede açtırıyor. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gizle diyorum tekrar aynı menüye gelince aynı ayarlara geçtiğini görüyorum. Kaspersky ile taratıyorum güvenli modda normal modda ama geri geliyor. Aynı şekilde avastta öyle yanlız avast win32.NSanti yi bulmuyor. Sadece autorun.inf i görüyor siliyor ama onda da geliyor. Şaşırdım kaldım arkadaşlar ntde1ect.com yazdığım zaman google da hiç bişey yok 3-5 yabancı site dışında. win32.nsanti yazınca virüs veritabanına ekleyen firmaları görüyorum.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
    İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimre -- 10 Kasım 2007; 4:29:46 >

• Çözümü buldum arkadaşlar sorunum pek okunmamış ama ben cevabı belirteyim.

Sorun:
    Antivirüslerin Win32.NSAnti.r, Autorun.inf isimli zararlı yazılımlar bulması.

Belirtileri:
    Sürücülere tıklandığında yeni pencerede açılması
    Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları açtığınız halde gizli dosyaların görünmemesi.

Çözümü:

CounterSpy ve Kaspersky ile tüm güncellemeleri yapıp taratıyorsunuz. ve zararlı yazılımları siliyorsunuz.

daha sonra bozulan kayıtları düzeltmek için aşağıdaki dosyayı indirip çalıştırıyorsunuz ve evet olarak onaylıyorsunuz.

LİNK

Linkteki *** olan yerler arada boşluk olmayacak şekilde r a p i d s h a r e

Sorunu bu şekilde çözdüm umarım arayanlara yardımı dokunacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimre -- 4 Kasım 2007; 2:29:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.