Şimdi Ara

Win32/trojan.b7f Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bilgisayarımda 360 Security ve Malwarebytes kullanıyorum , arada bir 2siylede tarama yapıyorum , bugün gene tarama yapayım diye ilk olarak 360 security taramasını başlattım. uygulama bilgisayardaki bütün exe'leri win32/trojan.b7f olarak tehdit unsuru saydı , şimdi ne yapmam lazım , çöz yaparsam bütün exe'ler silinecekmi anlayamadım. Lütfen bir yardımcı olun nasıl çözücem sorunu anlayamadım , yardımlarınızı bekliyorum...Şimdiden teşekkürler
     Win32/trojan.b7f Sorunu !

• Onarma yada düzelt seçeneği oluyor bazı antivirüslerin, onları kullanarak onarmayı dene, eset ".exe"lere bulaşan virüsleri temizleyebiliyordu, onu dene istersen. Zaten o örnek resimdeki o ".exe"leri silersen PC'de çöker.
  • Emin olamayınca Kaspersky'i indirdim ( ücretsiz sürümü) o da aynı şekilde tehditler buldu ve bana seçenek sunmadan sildi.. şimdilik problem yok gibi gözüküyor ne steam'de ne dee trojan tespit ettiği günlük programlarda(winrar,gomplayer vs.) sıkıntı gözükmüyor , exe'ler duruyor ama artık Kaspersky yada malwarebytes sıkıntı bulmuyor sanırım sadece trojanları kaldırdı. Sorun veya herhangibir anormal durum olursa tekrardan buraya yazarım, ilginiz için çok teşekkürler
  • Bu tür durumlarda Tarayabileceğin en iyi ikiliyi kurmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.