bilgisayarıma avast yükledikten sonra Win32:Trojan-gen adında bir virüs buldu. fakat aynı dosyayı kapersky internet security ile taradım, hatta tarama ayarını maksimuma getirip taradım yine de hiçbir şey bulamadı. mcafee antispyware de hiçbir şey bulamadı. sadece avast "Win32:Trojan-gen" uyarısı veriyor. işin garibi avast, C:Document and Settings klasöründe bulunan kaspersky dosyalarından birinde de bu uyarıyı verdi. fakat kaspersky dosyaya erişimi engelliyor. benim şimdi ne yapmam lazım? acaba bu kaspersky dosyasında gerçekten virüs var mıdır, yoksa avast mı öyle görüyor? nasıl oluyor da diğer progaramların zararsız dediği dosyada avast trojan uyarısı yapıyor?bir türlü anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
1. hemen avastı unistall et çok az cirusu bulabiliyor avast biz şirkette avastın virus ile birlikte gayette uyumlu çalıştığını fark ettik ve şok olduk virusu tespit bile edemiyor uzerinede virusu windowsun bi programı zannedip ona göre çalışıyor avast maaalesef bedava bi program ama işe yaramaz
nod32 kullan derim ben ve spyware doctor veya webrootspysweeper dan birini kullanmanı tavsiye edebilirim
Arkadaşım avastı kaldır onun yerine antivir yükle ve güvenli kipte tarattır kesin sonucu ozaman alırsın.
dedigin virusu avast bende de bulmustu ve sildim siler silmez tekrar taradıgımda tekrar buldu kısacası buldugu virusu silmiyor veya buldugunu zannediyor
kaspersky yada nod32 ile pcyi güvenli modda açıp taramayı deneyiniz.büyük ihtimalle silecektir
bir arkadaşta avira yükle demiş dogru demiş.ama avira pre yi yükle kampanyasıda var.
önerilerinizin için sağolun arkadaşlar. avast'ı kaldırdım, virüslü dediği dosyaları da sildim. kaspersky dosyasında da virüs olacağını sanmıyorum. en iyisi avast'ın dediğine pek kulak asmamak.