merhaba. yeni bilgisayarima win764bit yukledim ama bazi oyunlarda problem oluyor ve bugun windows update yaptim guncellenemedi dedi ve bilgisayarin biraz performansi dustu gibi. masaustunde donmalar takilmalar gibi seyler oldu yani. sistem soyle: amd fx6300, 4x2gb ram, 1tb hdd, 2gb 650ti boost, msi g46 anakart. bu sisteme tekrar win7 32bit yuklesem sizce mantikli our mu?
service pack 1 vardı onu kurdunuz mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: _Tony Montana_
service pack 1 derken windows 7'nin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: unalboy
quote:
Orijinalden alıntı: _Tony Montana_
service pack 1 derken windows 7'nin mi?
evet win7 sp1 kur
Hocam şiddetle Windows8.1 öneriyorum
Elinizde 8 gb ram varken 32 bit işletim sistemi kurmanız çok mantıksız olur. Sorunun işletim sistemi mimarisiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Windowsu yeni kurduysanız zaten bir süre ağır çalışacaktır. Windows kendini ve sürücüleri günceller.
quote:
Orijinalden alıntı: albaywolf
Elinizde 8 gb ram varken 32 bit işletim sistemi kurmanız çok mantıksız olur. Sorunun işletim sistemi mimarisiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Windowsu yeni kurduysanız zaten bir süre ağır çalışacaktır. Windows kendini ve sürücüleri günceller.
hocam windows update dosyalari guncelleyemiyor. daha dogrusu indirip kuruyor bilgisayar kapanirkenki arka planda guncellestiremedi diyor. windows 8'i hic kullanmadim. acaba nasildir?
Ben de hiç kullanmadım ama 7'den daha stabil ve güzel olduğunu söylüyorlar.
Dostum bende Macbook pro var. Bazı işlerimi Windowsta yapmak zorunda kaldığım için arkadaştan rica ettim o da elindeki Lisanslı Windows 8.1 DVD sini bana verdi ve Harddiskin 150 Gb lık bi kısmına boot ettim. Tek kelimeyle harika. Stabilite desen var. Otomatik driverları bulup yükleme desen var. Birsürü artıları var cidden.
Vallahi ben o kadar çok sevdim ki şuanda bile windows tan yazıyorum. Arayüzü desen ap ayrı bi güzel. Kullanımı o kadar kolay ki. Ben aşık oldum cidden.
quote:
Orijinalden alıntı: Sofiman
Dostum bende Macbook pro var. Bazı işlerimi Windowsta yapmak zorunda kaldığım için arkadaştan rica ettim o da elindeki Lisanslı Windows 8.1 DVD sini bana verdi ve Harddiskin 150 Gb lık bi kısmına boot ettim. Tek kelimeyle harika. Stabilite desen var. Otomatik driverları bulup yükleme desen var. Birsürü artıları var cidden.
Vallahi ben o kadar çok sevdim ki şuanda bile windows tan yazıyorum. Arayüzü desen ap ayrı bi güzel. Kullanımı o kadar kolay ki. Ben aşık oldum cidden.
tesekkur ederim hocam. en kisa zamanda yukluyim istiyorum. nereden bulabilirim? ayrica yavasligin sebebini buldum. eski bir a4tech kamerayi usb3.0'dan bagladigim an bilgisayarda bir yavaslik ve acildigi anda donmalar, film izlerken takilmalar falan oluyordu.
Eğer paran varsa git Linsanslı bir Windows 8.1 al. Yoksada korsan yükle yapacak birşey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme