Şimdi Ara

win7 32 bitten 64 bite geçtim sistemim çok yavaşladı sebebi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. win 7 32 bit kullanıyordum ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.. sistemimde 2gb 1333 mhz ddr3 ram var.. işlemcim core2 duo e7500 2,93 ghz.. format atmam gerekti ve bu sefer win7 64 bit yükledim.. fakat bilgisayarda ciddi bi yavaşlama gözlemledim.. gerek filmleri açmada gerek herhangi bir programı açmada sistem 32 bit e oranla çok daha yavaş.. bunun sebebi ne olabilir? bir kaç gün sonra 4gb ram alıp ram i 6gb a çıkaracağım.. bu sorunumu çözer mi? cevaplar için şimdiden herkese teşekkürler..

• Ram'dan olabilir
  • Zaten 6 gb raminiz olursa mecburen 64 bit kullanmak zorunda kalırsınız. Çünkü 32 bit zannedersem 4 gb den sonrasını algılamıyor. Rami arttırırsanız sorun büyük ihtimalle geçer.
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler fakat ram i 6gb a çıkarmama rağmen sorunum devam etmekte.. internete girdiğimde siteler arasında seri halde dolaşamıyorum.. bazen tıklar tıklamaz açılıyorken bazen de gereğinden fazla donmalar yaşıyorum.. 64 bit yüklediğim için ayrıca bi ayar yapmama gerek var mı modem vs gibi donanımlarda??
  • Merhabalar ;
    bu sorunlar hep tekniksel anlamda değil yazılımsalda olabiliyor.bende aynı sorunu yaşamıştım.
    Adwanced System Care adlı programla tanışana kadar.Tek tıklamayla windowsu mükemmel hale getiriyor tarafımdan denenmiştir ve halen kullanıyorum.
    Kolay Gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.