Şimdi Ara

Win7 64 Bit Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda çok takılma vardı,format attım.2-3 program yükledim.(Firefox-Winrar vs.).Ancak hala bilgisayarda çok takılma var.Bunun Ram'den kaynaklanacağını düşündüm.Pek bir şey anlayamadım açıkcası kullanılan ram miktarı ve önbelleğe alınan ram miktarından.Anlayan varsa;buradaki kullanılan ve önbelleğe alınan ram nedir ve ram i nasıl tam olarak kullanabilirim?
     Win7 64 Bit Ram Sorunu

Konu Kirliliği olmasın buradan yazıyım bir diğer sorun ise ekran kartının ne olduğunu gösteren bir siteye internetten tesadüfen girmiştim ekran kartının modeli ATI MOBILITY RADEON HD 5750 yazıyor ama bendeki 5650.Sorun Ne olabilir?Site yourgamers bilindik bir site oyunun bilgisayarınızı kaldırıp kaldırmadıgına bakıyor.

Bu arada Bilgisayarın kasmasıyla ilgili eğer bilgisayardan kaynaklanan bir sorun varsa özellikleri şunlar

ATI MOBILITY RADEON HD 5650 GRAPHICS 1 GB
    İntelcore i5 processor 430M 2.27 GHZ
    6GB RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFC_Cemal -- 7 Kasım 2010; 18:45:50 >

• Hocam ram kullanımı burda anormal gözükmüyor. Kaynak izleyiciye girip ordan disk kullanımına bakar mısınız ? Bilgisayarın üstündeki hdd ışığından da anlayabilirsiniz. Sürekli yanıyorsa çok kullanılıyordur. Eğer sadece c ye format attıysanız veya flash bellek taktıysanız bir virüs girmiş ve sürekli hard diskini kullanıyor olabilir. İşlemci ve ram değilse sorun hdd kullanımı olabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoEsMoE -- 8 Kasım 2010; 1:13:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.