Şimdi Ara

win7 de msn kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler vistadan sonra win 7 kurdum. msn i yükledim ama saatin oraya gitmiyor. başlat çubuğuna yakın bir yerde bir türlü alışamadım eski haline döndürmek için bi çaresi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanilkay -- 28 Eylül 2009; 19:53:10 >

• Alışacaksın
  • alışmasına gerek yok.
    msnmsgr dosyasını sağ tıklayıp özellikler- uyumluluktan bu programın çalıştılacağı uyumluluk modunu vista yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 28 Eylül 2009; 15:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

Alışacaksın

muhafazakar ve statükocu bir forum üyesi..
  • çok teşekkür ederim yav. ilaç gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Alışacaksın

Muhafazakar : Durum ve şartları ne olursa olsun korumak isteyen...
    Statükocu : Yenilikten uzak, kalıplaşmış düşüncede, bağnaz...

Şimdi bu durumda messengerı eski kullanım şeklinde kullanan mı, yoksa Win7 superbar a uyumlu yeni kullanım şeklinde kullanan mı bu tanımlara daha çok uyuyor...

Bana yeni şekli çok kullanışlı geliyor. Herşey elimin altında. Örnek vermek gerekirse:
    Diyelim ki durumumu meşgul olarak ayarlamak istiyorum: Messenger penceresini hiç açmadan ve system trayde sağ tıklamayla uğraşmadan, taskbardaki simgesini farenin sol tuşu ile yukarı doğru sürükleyerek çıkan menüden meşgul durumu seçebiliyorum.

Zaten Microsoft da artık system tray e programlardan çok sistem araçlarını yerleştirecek. (ses ayarı, lan ayarı, uyarılar, antivirüs vs.) Taskbara ise programları (Messenger, Outlook2010, IE8 vs.)
    Dikkat edildiyse WLM 9 un yeni sürümü yayınlandı ama halen sistem traye gönderilmedi.

Bu mesajı bilgilendirme ve bana göre doğru olanları paylaşmak için yazdım. Herkes istediği şekilde kullanmalı bence. Ancak yeni şekli ile kullananları da hiç haketmedikleri şekilde muhafazakar ve bağnaz olarak yermek doğru değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Alışacaksın

Muhafazakar : Durum ve şartları ne olursa olsun korumak isteyen...
    Statükocu : Yenilikten uzak, kalıplaşmış düşüncede, bağnaz...

Şimdi bu durumda messengerı eski kullanım şeklinde kullanan mı, yoksa Win7 superbar a uyumlu yeni kullanım şeklinde kullanan mı bu tanımlara daha çok uyuyor...

Bana yeni şekli çok kullanışlı geliyor. Herşey elimin altında. Örnek vermek gerekirse:
    Diyelim ki durumumu meşgul olarak ayarlamak istiyorum: Messenger penceresini hiç açmadan ve system trayde sağ tıklamayla uğraşmadan, taskbardaki simgesini farenin sol tuşu ile yukarı doğru sürükleyerek çıkan menüden meşgul durumu seçebiliyorum.

Zaten Microsoft da artık system tray e programlardan çok sistem araçlarını yerleştirecek. (ses ayarı, lan ayarı, uyarılar, antivirüs vs.) Taskbara ise programları (Messenger, Outlook2010, IE8 vs.)
    Dikkat edildiyse WLM 9 un yeni sürümü yayınlandı ama halen sistem traye gönderilmedi.

Bu mesajı bilgilendirme ve bana göre doğru olanları paylaşmak için yazdım. Herkes istediği şekilde kullanmalı bence. Ancak yeni şekli ile kullananları da hiç haketmedikleri şekilde muhafazakar ve bağnaz olarak yermek doğru değil.

bence siz konuyu yanlış yerden almışsınız.
    ilk konuyu açan arkadaş istediği şekilde kullanmak için yardım istemiş.buna karşılık cevap olarakta sana sunulana razı olup ''alışacaksın''.
    alternatifi vardır ve alışmak zorunda değildir.
    muhafazakar ve statükocu yorumuda dilediği gibi kullananlar için değil , alışacaksın dayatması için yapılmış görünüyor.
    ayrıca system traya yerleşme konusundada wlm bu alternatifi kendi bünyesinde barındırmaktadır.uyumluluk modunu değiştirdiğinizde kendi yaptığı kısa bir yapılandırma sonrası system traya yerleşiyor.yani wlm bile dayatmacı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 29 Eylül 2009; 3:34:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  win7 de msn kullanımı

Uyumluluk modunu Vista SP2 yaparsanız XP'de olduğu gibi saatin yanında simge olarak kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.