Arkadaşlar merhabalar. Win7 bildiğimiz gibi format attıktan sonra driverları otomatik kuruyor. Peki formatı attık, pc yi açtık. Kendımız elle driver guncellemesi yapmamıza gerek var mı ? yoksa otomatik guncellemeler ile yapılıyor mu driver guncel sürüm yuklenmesi ?
Ayrıca sunu da merak edıyorum; 32 bit ya da 64 bit kuracagımızı nereden anlıyoruz ? :>
tesekkurler sımdıden...
win 7 driverları otomatik yüklüyor denmez sadece işini görcek kadar çalıştırır sen onun driverlerini yüklersen tam verim alırsın parçalarından ram 2gb ve altıysa 32 bit 2gb üstü iste 64 bit kurmanı öneririm driver kurman tabiki gerekir otomatik güncelleştirmeler driverleri yüklemiyor diye biliyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: tomyvercekti
win 7 driverları otomatik yüklüyor denmez sadece işini görcek kadar çalıştırır sen onun driverlerini yüklersen tam verim alırsın parçalarından ram 2gb ve altıysa 32 bit 2gb üstü iste 64 bit kurmanı öneririm driver kurman tabiki gerekir otomatik güncelleştirmeler driverleri yüklemiyor diye biliyorum ben
driverları sitelerden bulabılırım heralde ?
ekran kartını bana söyle ben sana yardım edeyim
grkn is all in
kullanıcısına yanıt
kardeşim kullandığın markanın sitesinde tüm driver lar mevcuttur muhtemelen
Bilgisayarınızın 64 bit desteğinin olup olmadığını anlamak için windows deneyim dizininden ayrıntılı performans ve sistem bilgilerine bakmanız yeterlidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme